Hlavní obsah

Extravagantní ponožky? Zaujměte Darth Vaderem i svými výkony!

Praha

Vhodnost ponožek je v běžeckých diskuzích na internetu i v reálu velké téma. Není jednoduché najít úplně tu správnou botu, v níž byste dosáhli svého osobního rekordu. A což teprve ponožky! Ty tam jsou doby, kdy Nezdolný Emil vyorával první jarní brázdy ve vojenských bagančatech a kdo nešel ze závodů s chodidly odřenými do krve, byl salát. Dnes si můžeme dopřávat luxusu a komfortu. Abyste měli rozhodování zase o něco lehčí, vyzkoušeli jsme pro vás jednu významně extravagantní značku.

Foto: stance.com

Sportovní ponožky Stance - kolekce Star Wars.

Článek

Stance jsou „emerickej matroš" s headquarters v Kalifornii. Firma byla založena v prosinci 2009 a v Čechách se tyto extravagantní ponožky začaly objevovat koncem roku 2015. Zakladatelé podniku si dali pionýrský závazek pozvednout a zušlechtit kategorii oblečení, která byla do té doby dosti přehlížená (později se zaměřili i na spoďáry). Ponožky vás na první pohled zaujmou svou nezvyklou excentričností. Ne nadarmo vsadil výrobce na kooperaci se studii Walta Disneye nebo s Hvězdnými válkami Star Wars. Na své si ale přijdou třeba i příznivci zpěvačky Rihanny.

Užívat si tak vaše nohy mohou třeba Kačera Donalda, psa Pluta nebo Goofyho, trooperů, druidů, Vaderů i androidů. Chodidla se mohou rázem ocitnout na temné straně Síly nebo zrovna pociťovat její narušování. Pokud vaše srdce plesá při rytmech barbadoské Rihanny, můžete vklouznout do jejích modýlků Lotus Rihanna, Bad Girl nebo Bitch What. Třeba pak budete i na běžecké trati šajnovat doširoka jako dajmond.

Foto: stance.com

Sportovní ponožky Stance - mezi jejich nositele patří i věhlasný ultravytrvalec Anton Krupicka.

stance.com

V roce 2015 se firma stala oficiálním partnerem NBA a kromě basketbalových ponožek má zastoupení i ve sportech, jako je basebal, golf, outdoor, lyžování, snowboard, motokros nebo skateboard. Ale co z toho mají běžci? Všechno, pokud chcete. A i když zrovna nejste parádivou dívčinou, vězte, že výrobce má i speciální kolekci určenou pouze a výhradně pro běh! K mání je široká škála ponožek nejrůznějších výšek. Od zcela nizoučkých, z nichž vám koukají kotníky jak sousedovic hladové potomstvo, když vy na zahrádce začínáte grilovat (Emil by je určitě nedoporučil!), až po krásně dlouhé dosahující při plném nasazení přes polovinu lýtek a nádherně chránící achilovky.

Foto: stance.com

Sportovní ponožky Stance - něco pro dámy?

stance.com

Také u „obyčejné" běžecké kolekce absolutně nemusíte rezignovat na zajímavost, neobvyklost, skvělý design či vtip. Vaše chodidla může zahalit třeba nejmodernější vojenský maskáč nebo ranní opar z idylických hor. V nabídce jsou dokonce i podkolenky s příměsí vlny. Na těch si asi nejvíce pošmáknou borci z klanu horských běžců, trailrunnerů.

Foto: stance.com

Sportovní ponožky Stance – možná vám k lepším výsledkům dopomůže Kačer Donald.

stance.com

Nadstandardní kvalita zpracování je základem. Ve složení najdete kombinaci syntetických materiálů zajišťující pevnost, tvarovou stálost a elasticitu s materiály přírodními, které se zase starají o příjemný pocit, komfort, sucho, případně teplo. U všech tipů najdete bezešvou špičku a patu, zpevnění nártu a propracované, příjemné zakončení. Znakem těchto ponožek je vkusné vyšívané malé logo výrobce na každé ponožce. Cena páru ponožek začíná někde kolem 250 korun. Pokud budete chtít „sběratelskou" kolekci hvězdoválečných fusek, připravte si i pár tisíc.

Reklama