Hlavní obsah

3, 2, 1... start! Rozběhněte se společně se Sport.cz

Praha

Běžím, tedy jsem. Motto, které se stalo pro velkou část veřejnosti životní náplní. A Sport.cz nezůstává pozadu. Od 2. února otevíráme na nejčtenějším českém sportovním webu rubriku Běhání určenou milovníkům běhu ve všech jeho podobách. Nezůstávejte pozadu a rozběhněte se na Sport.cz za svými cíli!

Foto: Icebreaker.com

Vybíháme!

Článek

Co u nás najdete? Rubrika je rozdělena do několika sekcí, které pomohou jak ostříleným běžcům zlepšit jejich výkony, tak i úplným začátečníkům se základním tréninkem. Čtenáři se budou moci ptát odborníků na rady s výživou, dozvědí se, jak se dobře připravit na půlmaratón či co by nemělo chybět na jejich talíři.

Žádné branky, body, vteřiny

Připravena je i speciální sekce pro ženy. V ní redaktorky poradí s přípravou na specificky ženské běhy (např. Women's Run, Avon Běh pro ženy...). Chybět nebudou ani články tvořené společně se zahraničními redakcemi. Mimo jiné bude rubrika také doplněna přehledným kalendářem všech běžeckých akcí.

O novou rubriku se starají český maratónec a ultramaratónec René Kujan a sportovní redaktor Libor Kalous, které spojuje jedno: vášeň pro pohyb. "Nehoníme branky, body, vteřiny, a přesto se rádi hýbeme a děláme to každý den. Pohyb pro nás není jen koníček nebo doplněk. Je to náš život. A pro běh hoříme.

V naší rubrice vás sežehneme množstvím rad a nápadů, podělíme se o zážitky z různých běhů, závodů a tras. Seznámíme vás s motivujícími osobnostmi, představíme inspirující knihy. Vedle těla se budeme věnovat i duši. Myslíme, že si vybere opravdu každý," říkají unisono.

Stream.cz uvádí Fast Foot

Ruku v ruce se spuštěním nové běžecké rubriky na Sport.cz odstartuje také nový pořad na internetové televizi Stream.cz ‒ Fast Foot ‒ Škola běhu. V ní fitness trenér a moderátor Jakub „Jacob" Bína společně s redaktorem René Kujanem poradí divákům se správným rozcvičením, výběrem obuvi a dalšími potřebnými náležitostmi spojenými s běháním.

„Pořadem Fast Foot reagujeme na žádosti diváků o pořad k tématice běhání a na pozitivní odezvu loňského 'Kazma to nedá'. Začneme zlehka od základů a prověříme zdatnost a vytrvalost protagonistů televizních pořadů Stream.cz. Jak, to se diváci dozvědí až v pořadu samotném," řekl Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz. První díl pořadu bude k vidění od 4. února.

Reklama

Související témata: