Hlavní obsah

TEST: Adidas Supernova Storm. Bunda, která ví k čemu slouží

Libor KalousSport.cz

Někdo s bundou nevyběhne, vadí mu. Jiní mají opačné návyky. Pánská běžecká bunda Adidas Supernova Storm nesrší módními výstřelky, nemá přehršel technologických novinek, kterými by omračovala. Není důvod. To hlavní přesto plní. Jde o běžecký kus, který slouží běhání. Co více by si běžec při ranních a večerních trénincích měl přát.

Foto: René Kujan

Pánská běžecká bunda Adidas Supernova Storm - reflexní prvky po focení s bleskem.

Článek
Fotogalerie

Základním technologickým prvkem této běžecké bundy je, že je vyrobena z prodyšného materiálu climastorm, který odpuzuje vlhkost, ale zároveň umožňuje odvádění tepla a potu. K tomu design tvoří elastický střih, který se přizpůsobí kroku a nebude vadit při pohybu. Netahá, netlačí. Drží jako na ramínku.

Lehký materiál, klasický střih, nelepí se na tělo, nic zbytečného navíc. Kdo si potrpí na extravaganci, zde nepochodí, tady jde především o funkčnost. Výstřednost není někdy od věci, ale lepší čas a více kilometrů vám navíc nepřidá.

Velikosti od XS po XXL

Kdo nemá rád klasické límce dolů, může si oddychnout, zde na vás čeká stojáček. Vysoký límec vás ochrání před větrem. Límec je z vnitřní strany vyroben z příjemné látky, která nikde nedře. Celá bunda je vyrobena nylonu (91%) a elastanu (9%). Na výběr jsou dvě barevné možnosti. Klasická černá a modrá. Co do velikosti je zde široký rozptyl od XS po XXL.

Horní část bundy je žíhaná, která své největší neviditelné tajemství představí při absenci světla. Schválně jsme bundu vzali do tmy a vyfotili za pomocí blesku. Pokud se běžec vydá na trénink ve tmě a osvítí ho auto, motocykl, kolo, bude na dálku vidět, což dokazuje i naše fotografie. Horní část zad, prsou a rukávů září přímo gejzírem reflexních prvků.

Plusy
Lehká
Příjemný materiál
Reflexní prvky
Minusy
Vyšší cena
Cena
2299 Kč

Bunda - vzít a běžet. Na pravém boku výrobce umístil kapsu, která co velikosti pojme klíče a kapesník. Větší telefon nemá šanci. Rukávy jsou zakončeny „gumičkou", takže se nevytahují nahoru. Navíc takto lépe chrání před nepříznivým počasím. Konce rukávů mají také otvory pro palce, takže je můžete přetáhnout přes zápěstí a máte lépe chráněnou dlaň.

Tento produkt je věnován mužům, ale běžkyně nemusí být smutné. I na ně je pamatováno. Zkuste Adidas Supernova Storm Jacket a budete vidět. Reflexní prvky, příjemný materiál a atraktivní vzhled. V jednoduchosti je někdy síla.

Také jsme testovali:

Reklama

Související témata: