Hlavní obsah

Soukalová v další parádní disciplíně: zazpívala jako Cher. Jak se vám líbí?

Oslo

O tom, že je Gabriela Soukalová nejen skvělá biatlonistka, ale má i velké nadání na zpěv, se všeobecně ví. O víkendu v rámci Světového poháru na legendárním Holmenkollenu potěšila při sobotním valentýnském svátku své kolegy a kolegyně písní od americké hvězdy Cher u společné večeře. Na kytaru ji doprovázeli Američan Lowell Bailey a Francouz Jean-Guillaume Béatrix.

Soukalová zazpívala v Oslu

 
Článek

„Živé vystoupení mě vyděsilo, ale nemohla jsem se vyvlíknout. Všichni sportovci tady bydlíme pohromadě a vítá se každá legrácka. Bylo to fajn, jak spousta lidí začala spontánně zpívat a tancovat," líčila Soukalová, která bavila pěveckými vystoupeními publikum například předloni při domácím MS v Novém Městě na Moravě nebo i na tiskové konferenci po závodu SP v ruském Chanty Mansijsku.

Odměnou jí byl i tentokrát aplaus. „Přitom na přípravu bylo málo času. Kluci to vymysleli, řekli jsme si, co budeme zpívat, asi dvakrát jsme si to zahráli a druhý den to přede všemi vyfikli," přiblížila pětadvacetiletá dvojnásobná stříbrná medailistka z loňské olympiády v Soči.

V Oslu se Soukalové dařilo i v její hlavní disciplíně. Ve sprintu obsadila páté místo a v nedělní štafetě slavily spolu s Evou Puskarčíkovou, Jitkou Landovou a finišmankou Veronikou Vítkovou dokonalý triumf.

Reklama

Související témata: