Hlavní obsah

Soukalová se snaží skamarádit s hůlkami. Vzala si je i do postele

Ruhpolding

Dvě druhá místa a jedna sedmá příčka, s takovou bilancí může být vedoucí žena Světového poháru biatlonistek Gabriela Soukalová po tomto víkendu v německém Ruhpoldingu velice spokojená. Nebýt však problémů s hůlkou v pátečním sprintu, mohla se dokonce radovat z vítězství. Šestadvacetiletá česká reprezentantka už pracuje na nápravě, aby se v budoucnu podobný problém neopakoval.

Foto: Facebook

Gabriela Soukalová si vzala hůlky až do postele.

Článek
Fotogalerie

„Snažím se makat na svých chybách. A asi všichni víme, že mám ‚malý problém' s hůlkama. Snažím se s nima skamarádit. Mám nový růžovky a spešl madla. Bude to stačit?" napsala Soukalová v neděli večer na svém facebooku k fotce, kde leží s hůlkami v posteli.

Populární česká reprezentantka prostřednictvím sociální sítě záhy zavtipkovala. „Přemýšlím, jestli tam nejde přidělat ještě nějaký alarm, který by na mne řval, když se od nich vzdálím," dodala vždy velmi dobře naladěná Soukalová v narážce na problém se zapíchnutou hůlkou na střelnici, který ji stál cenné sekundy a kvůli kterému nedobrovolně přenechala páteční vítězství o pouhé tři desetiny vteřiny Němce Hildebrandové.

Šanci útočit na prvenství biatlonistky dostanou tento týden opět v Ruhpoldingu. Ve středu běží muži individuální závod na 20 kilometrů, ve čtvrtek dojde i na ženy (běží o 5 km kratší trať). Páteční program zajistí mužská štafeta, v sobotu se jedou závody s hromadným startem a víkendový program uzavře nedělní týmový závod biatlonistek.

Jak si povede Gabriela Soukalová ve čtvrtečním individuálním závodu na 15 km v Ruhpoldingu?
Vyhraje
69,6 %
Skončí druhá
8,8 %
Bude třetí
9,1 %
Na stupních vítězů se neobjeví
12,5 %
Celkem hlasovalo 7970 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články