Hlavní obsah

Jak to bylo s Koukalovou a Kohákem? Herec biatlonovou královnu vyhrál, dala mu kus sebe

Sbírala ocenění. Opakovaně Gabriela Koukalová defilovala s moderátory středečního vyhlášení Biatlonisty roku na pódiu a došlo i na vtipné kousky, které není od věci dovysvětlit, o což se úspěšná závodnice postarala na sociálních sítích.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vyhlášení ankety Biatlonista rok. Gabriela Koukalová v rozhovoru s Jakubem Kohákem.

Článek

Jak prohlásil v rozverné náladě na jevišti Jaromír Bosák, herec Jakub Kohák vyhrál možnost rozhovoru s Koukalovou po předání jednoho z ocenění ve střižbě. Ptala se ovšem nejprve Koukalová, a to na deník či památník, který se jí od Koháka dostal do rukou.

„Nechávám si podepsat zajímavý lidi, požádal jsem Gabrielu, jestli by mi tam něco nenapsala," pravil démon, který se snaží osvěžit různé ceremonie ve světě domácího sportu.

„Otevřela jsem to a byla jsem konsternována. Doufám, že jsou to vlasy, řekni že ano," nastrkovala Koukalová před kameru zvláštní stránku v Kohákově památníku.

„Jestli ano, tak určitě ne Kubovy," prohodil Bosák k světlému pramínku přilepenému na listu. „Popravdě jsou to tvoje vlasy z loňského ročníku předávání," obracel se svým tradičním tónem na Koukalovou všeuměl Kohák.

„Ustřihl jsem ti je ve sprše, vzpomínáš, a nalepil jsem si je, omlouvám se tvému muži, ale bylo to silnější než já, touha a vášeň, snad jsi mu to řekla," líčil Kohák. „Řekla jsem mu, že jsem byla s Jakubem..." smála se biatlonová královna a později na facebooku přidala vysvětlení, jak se vlastně scénka rodila.

„Kuba Kohák chtěl podepsat před začátkem večera památníček a já v něm našla něco dost podezřelého," nastínila a přiznala, že to u ní vzbudilo různé úvahy. „Třeba, že sbírá chlupy z podpaží," psala dál se smajlíkem. „Ale ukázalo se, že se jedná o vlásky Jakubova synka. To mě dostalo. Tak jsem se rozhodla, že Kubovi kromě podpisu věnuji i pár svých," přiznala, že mu dala kus sebe. „A nakonec z toho byla snad i vtipná scénka a povedlo se mi Jakuba zaskočit. Co myslíte?"

Reklama

Související témata: