Hlavní obsah

Nohy nahoru. Pohodička, ráj! Hodinu jsem se kochala, to je víc než běh, líčí Koukalová

Rutinu na chvíli biatlonistka Gabriela Koukalová vyměnila za něco úplně jiného. Uprostřed plné přípravy došlo na oddech na posedu i jakési meditování. "Občas je potřeba něco změnit," napsala nejlepší česká závodnice na sítě k posledním fotografiím z tréninku, který o víkendu vymění za závody. Biatlonisté budou v sobotu v 10:00 v Jablonci bojovat o domácí tituly na horských kolech.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Biatlonistka Gabriela Koukalová na archivním snímku.

Článek

Příprava je ale teď pro biatlonisty to hlavní. Je v plném proudu. "Znáte to, až se zima zeptá, co jsi dělal v létě... Nefunguje to jen se dřevem, ale i s fyzičkou," rozepsala se domácí biatlonová královna.

Nejeden náročný výběh má v tréninku za sebou. Ale i jeden přerušený. Na chvíli zastavila udivena výhledem. "Nohy mohly dál, ale viděla jsem posed na krásném místě. Tak jsem na něj vylezla a hodinu se kochala. Věřím, že mi to dalo v tu chvíli víc než další hodina běhu," líčila, kterak s nohama nahoru obdivovala okolí.

Fanoušci se vyptávali na lokalitu. "Ráj," odpověděla se smajlíkem Koukalová neurčitě. A ti méně znalí se ptali, kde nechala pušku. "Běháme i normálně. Jako lidi," nenechala se zaskočit.

Reklama

Související témata:
Výhled
Posed