Hlavní obsah

Srdce na pravém místě! Biatlonistka Koukalová chystá charitativní projekt

Praha

Pohledná, slavná, úspěšná a populární, ale také milá, laskavá a ochotná podpořit dobrou věc. Česká biatlonová jednička Gabriela Koukalová znovu přesvědčila o tom, že má srdce na pravém místě! Aktivně se zapojila do kampaně, jejímž cílem je pomoci handicapovanému chlapci, a navíc připravuje vlastní charitativní projekt, který hodlá spustit v průběhu několika týdnů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Biatlonistka Gabriela Koukalová na archivním snímku.

Článek

„Nikdy by mě nenapadlo, že obyčejným posíláním originálních pohlednic se dá pomoci někomu, kdo to velmi potřebuje. Náš kamarád takový projekt vymyslel a dokonce na ty pohledy dal fotku, kde zrovna dostávám výprask od trenéra Zdendy Vítka. Tak kdybyste takovou chtěli mít, navíc vlastnoručně a ze srdce podepsanou, neváhejte!," vyzývá dvojnásobná stříbrná olympijská medailistka a mistryně světa ve sprintu na svém oficiálním facebookovém účtu.

Více se o celé akci dozvíte ZDE. „Budu Vám vděčná, když pomůžete Lukáškovi společně se mnou," dodává sedmadvacetiletá rodačka z Jablonce nad Nisou.

Apel nejlepší tuzemské biatlonistky padl na úrodnou půdu. Během jediného dne se rozprodaly všechny její fotografie.

„A můžu Vám slíbit, že tohle je jen začátek! Během pár týdnů se s Vámi podělím o vlastní charitativní projekt, na kterém mezi tréninky usilovně makám," naznačila své plány celková vítězka Světového poháru ze sezóny 2015/2016.

Reklama