Hlavní obsah

Přes 200 kilo hmoty půjde do akce. Praha zažije odvetu obrů

Praha

Stejní soupeři, totožná aréna a odveta na rok a den přesně. Souboj těžkých vah zažije Oktagon 7 na pražské Štvanici 28. července. Stále neporažený Michal Martínek a proti němu Daniel Dittrich, který před rokem v kleci na tenisovém centr kurtu prohrál v prvním kole. Za pár dnů se potkají opět. Tentokrát bitva o titul těžké váhy organizace Oktagon MMA.

První zápas. Michal Martínek vs. Daniel Dittrich. Jak dopadne odveta?Video: OKTAGON MMA

 
Článek

Podle zápasového skóre je favoritem Martínek - 6 zápasů a 6 výher. Dittrich má také šest duelů, ale dvakrát prohrál. Pro sázkaře: i zde bookmakeři favorizují bývalého hokejistu, který trénuje pod André Reindersem.

Stokilový Martínek se mimo jiné připravoval i v Londýně, kde absolvoval tréninky také s Karlosem Vémolou, Milošem Petráškem a Jiřím Procházkou.

Podle červnového vydání Czech MMA ranking, který sestavuje Dan Barták, je Martínek v těžké váze (+93 kilo) českou dvojkou, Dittrich pětkou. Na čele se drží Viktor Pešta.

Stopatnácti kilový Dittrich uznává kvality soupeře, ale prohru z prvního vzájemného zápasu hodil za hlavu s tím, že šlo jen o nešťastnou náhodu. V posledním roce nastřádal dva knokauty a podle vlastních slov je na soupeře a vysněný titul stoprocentně připraven.

Přímý přenos galavečera MMA organizace Oktagon nabídne v přímém přenosu exkluzivně stanice O2 TV Sport. Živé vysílání může sledovat úplně každý i přes populární tarif O2 TV Sport Na den, kde je přenos k dispozici v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Reklama

Související témata: