Hlavní obsah

Šílenost má svůj výsledek. McGregor si vyslechl verdikt soudu

Praha/New York

Byla to šílenost a hloupost, která v dubnu obletěla svět. Hvězda MMA Conor McGregor v Brooklynu s dalšími zhruba dvěma desítkami lidí zaútočil na autobus převážející zápasníky na UFC 223. Podle záznamů bezpečnostních kamer vzal Ir vozík na zavazadla, rozbil jím okno a konflikt byl na světě. Po týdnech vyšetřování vynesl soud rozsudek.

Foto: Pool, Reuters

Conor McGregor před soudem v Brooklynu (vpravo).

Článek

McGregor vyfasoval pět dnů veřejně prospěšných prací, musí absolvovat kurz sebeovládání a uhradit vzniklé škody. K tomu se do července 2020 nesmí objevit v blízkosti Michaela Chiesy a Raye Borga.

„Děkuji soudu, že mi dovolil pokračovat a napravit chybu. Také bych rád poděkoval rodině, přátelům a fanouškům za podporu," pronesl jeden z nejpopulárnějších zápasníků MMA.

K útoku došlo v dubnu před víkendovým galavečerem v New Yorku, kde se měli Max Holloway s Chabibem Nurmagomedovem utkat o titul šampióna lehké váhy. Právě tento mistrovský pás UFC McGregorovi sebrala, neboť ho v řádné době neobhajoval.

„Já se tomu směju. Rozbíjí okno? Proč? Měl jít prostě dovnitř. Když jsi takový gangster, proč prostě nepřijdeš? Tohle město má s gangstery velkou historii. Chceš se mnou mluvit? Řekni kdy a kde. Nemám s tím problém. Já v tomhle vyrůstal, ale házet židle do okna?" citoval v dubnu fightclubnews.cz Nurmagomedova, kterého McGregor dvakrát nemusí.

Co bude po této lapálii, objeví se McGregor opět v kleci? Naposledy zde třicetiletý Ir bojoval v listopadu 2016, když porazil Eddieho Alvaraze a stal se historicky prvním šampiónem dvou váhových kategorií.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články