Hlavní obsah

Nečekaný konec. Bývalý boxerský šampion zemřel na soutěži v pojídání croissantů

Buenos Aires

Nečekaný a těžko zapomenutelný zážitek prožili lidé při zábavě v Buenos Aires. Bývalý boxerský šampion Mario Melo zemřel na soutěži v pojídání croissantů. Šestapadesátiletý Argentinec se zhroutil na jevišti a začal zmateně gestikulovat, byl převezen do nemocnice, zde ale zemřel.

Foto: Facebook: Mario Mazazo Melo

Mario Melo se už do ringu nikdy nepodívá.

Článek

Melo se pokoušel sníst co nejvíce croissantů, soutěž dokonce vysílala televize v přímém přenosu. Když nastal problém, seběhli se kolem bývalého boxera lidé a snažili se mu pomoct. Bohužel nepomohl ani lékař z hlediště. Melo měl údajně trpět diabetem.

V osmdesátých a devadesátých letech minulého století byl argentinským a jihoamerickým boxerským šampionem.

V roce 1990 vyzval Američana Michaela Moorera o světový titul v těžké váze organizace WBA, ale nedopadl dobře, skončil v prvním kole po K.O.

Podle médií v Argentině měl jíst třetí croissant, když nastal problém. Podle serveru thesun.co.uk úřady nyní čekají na výsledky pitvy.

Melo za svoji profesionální kariéru odboxoval 30 zápasů, v 21 případech odešel jako vítěz. První zápas si připsal v roce 1984. Poslední duel odboxoval v březnu roku 1998. Po porážce Markem Hulstromem, která byla třetí v řadě, ukončil kariéru.

Reklama

Související témata: