Hlavní obsah

Gigant, který má v zádech 300 milionů fanoušků, jede oslnit Prahu

Praha

Dlouhé roky vábení skončily úspěšně. Sportovní gigant, který má na světě téměř 300 milionů fanoušků, zavítá 23. února do Prahy. Galavečer MMA v O2 areně bude patřit organizaci UFC. Poprvé se u nás představí zápasníci, kteří už pod touto organizací bojovali ve 22 zemích světa. Teď přichází na řadu Praha. Televizní vysílání amerického kolosu dosáhne do více než 160 zemí a sledovanost přesahuje miliardu domácností ve 40 různých jazycích.

Jak probíhala jednání s UFC pro Prahu?

 
Článek

„Komunikaci jsme začali před třemi lety a byla hodně obtížná. Potkali jsme se se zástupci UFC v Londýně. Neustále jsme blokovali termíny, tentokrát to už vyšlo. Maximální kapacita bude v O2 areně 16 tisíc fanoušků. UFC je speciální, tohle je jako Liga mistrů ve fotbale," řekl Sportu.cz Jaroslav Svoboda, vedoucí programového oddělení O2 areny. A prozradil daleko více.

Jediným českým potvrzeným zápasníkem, který se předvede v kleci, je nyní Lucie Pudilová. Právě pod organizací UFC vstoupí příbramská bojovnice do oktagonu na premiérové akci v centru Evropy.

„Strašně se těším, před domácím publikem to bude něco extra, nepředstavovala jsem si, že by se tohle mohlo stát," přiznala čtyřiadvacetiletá zápasnice.

Lucie Pudilová se těší na UFC v Praze.Video: Sport.cz

Reklama

Související témata: