Hlavní obsah

Vémola slibuje vémolici. Na Vánoce bude brokolice a barák má jako Las Vegas

Praha

Tak tomu se říká vůle. Miliony lidí zasednou ke štědrovečerní večeři, naloží si bramborový salát, přidají řízek, dva, někteří rybu. Žádné řešení kalorií, jsou svátky. Úplný opak zažije zápasník MMA Karlos Vémola. V O2 areně ho čeká 27. prosince bitva v kleci, kde se mu postaví Brazilec Flavio Rodrigo Magon.

Kvůli zápasu bude mít Terminátor dietní VánoceVideo: Sport.cz

 
Článek

„Vánoce vypouštím z hlavy, netýkají se mě. Trénuju a makám, pro mě budou Vánoce 27. prosince, tam svým fanouškům nadělím pořádnou Vémolici," slibuje zápasník, který nebude hřešit před zápasem.

Jeho večeře se vám na 24. prosince asi líbit nebude. „Bude ryba, brokolice, rýže. Budu jíst jako vždycky." Jinak ale Vémola na Vánoce nezapomíná.

„Mám děti, zdobím pro ně barák, mám ho osvícený jako Las Vegas. Dodržuji vánoční svátky, ale nebudu sedět u vánoční večeře s bramborovým salátem a kaprem, když dva dny na to mám vážení, jsem profesionál a tohle si odepřu," je nekompromisní Vémola, který ví už dopředu o dárku, který by mu udělal největší radost.

Rád by byl na kartě zápasníků pro premiérový galavečer UFC v Praze 23. února. Jestli tento dárek dostane, se zatím neví.

Reklama