Hlavní obsah

Následky po boji. Zachrání ho sluneční brýle

Jako omalovánky. „Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit, nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec, jak má být,“ zpívá Ivánek v legendární ruské filmové pohádce Mrazík. Co si asi řekl Kevin Lee po zápase, když pohlédl do zrcadla. Naštěstí existují sluneční brýle, ty na pár dnů pomohou, jenže prohra s Al Iaquintou nezmizí. Takové je MMA, tvrdý sport, ze kterého si můžete odnést i památku.

Kevin Lee pár dnů po zápase.

Článek

"Nemohu být ze sebe víc zklamaný, jsem zdevastovaný, v rozpacích," citoval server MMAjunkie Američana, který prohrál čtvrtý zápas v kariéře, sedmnáct jich vyhrál.

„Měl jsem skvělou přípravu a cítil oheň. První tři kola jsem myslel, že jsou moje, ale dal jsem nohu z plynu. Chyby, které by člověk jako já neměl dělat. Nemůžu být víc zklamaný, ale budu v pořádku. Uvidíme, jakmile se vše usadí," přidal šestadvacetiletý zápasník, který odešel naposledy poražen na galavečeru UFC on Fox 31, který se konal v Milwaukee.

Při vyhlášení Lee nemohl uvěřit výsledku bodových rozhodčích, jedenatřicetiletý Iaquinta prožíval opačné pocity, vyhrál po pětadvaceti minutách na body. V dubnu prohrál Chabíbem Nurmagomedovem, tahle bitva mu přetrhla sérii pěti výher. Teď se zase radoval.

„Věděl jsem, že to bude těžký, že musím ukázat, co mám natrénováno.," přiznal Američan po boji, kde oba podle Fightmetric vyslali 240 úderů. Evidentně Lee více inkasoval.

Reklama

Související témata: