Hlavní obsah

Dva Rusové, Američan a Brazilec. Karta UFC pro Prahu hlásí další jména

Praha

Karta bojovníků pro galavečer UFC v Praze se rozrostla oficiálně o další dva příběhy, které budou napsány v kleci pod střechou O2 areny. V Praze se 23. února představí John "The Magician" Dodson vs. Petr Yan a Michel "Tractor" Prazeres vs. Ramazan "Gorets” Emeev. Další jména ze zahraničí, na seznamu zůstává z českých a slovenských stále jen Lucie Pudilová. Ta se postaví proti Liz Carmoucheové.

Foto: Twitter: John "The Magician" Dodson

John "The Magician" Dodson v tréninku.

Článek

Třiačtyřicetiletý Američan John "The Magician" Dodson: v kariéře má 20 výher a 10 porážek. Pod UFC odbojoval 14 duelů, 9krát vyhrál. Poslední zápas měl v září a prohrál s Jimmiem Riverou.

Pětadvacetiletý Rus Petr Yan: 11 výher a jen 1 porážka. Ta se datuje k roku 2016, nyní si ruský bojovník drží šňůru šesti vítězství v řadě. V UFC ještě neprohrál.

Sedmatřicetiletý Brazilec Michel "Tractor" Prazeres: 26 výher a jen 2 porážky. Naposledy padl v únoru 2015, od té doby 8 výher.

Jedenatřicetiletý Rus Ramazan "Gorets" Emeev: 18 výher a 3 porážky. I on má dlouhou a úspěšnou bilanci, a to 7 vítězství za sebou. Naposledy padl v roce 2014.

Jako hlavní zápas pro Prahu byl potvrzen duel mezi světovou čtyřkou v polotěžké váze Janem Blachowiczem a sedmým zápasníkem žebříčku Thiagem Santosem.

Součástí akce bude také souboj v těžké váze mezi Stefanem "Skyscraperem" Struvem a Brazilcem Marcusem Rogeriem de Limou, chybět nebude ani zápas v pérové váze, kde půjde Daniel Teymur na Chrise Fishgolda.

Reklama

Související témata: