Hlavní obsah

Odveta za pěsti, které ho poslaly k zemi! Meloun chce vyšťavit veterána UFC

Praha

Byl u milníku českého MMA, když se návštěva v O2 areně poprvé přehoupla před deset tisíc diváků. Jenže Miloš Meloun Petrášek odcházel v listopadu smutný. Do Prahy přiletěl veterán UFC Jeremy Kimball a ten českého bijce ve vyhecovaném duelu ukončil. Levý hák v prvním kole a zkoprnělý dav zažil T.K.O. Grizzly slavil a Petrášek hned začal myslet na odvetu. Bude - 16. března se uskuteční v Ostravě, opět pod organizací Oktagon MMA.

Miloš Petrášek bude mít odvetu s Američanem KimballemVideo: Sport.cz

 
Článek

„Jsem zklamaný. Nevím, cítil jsem se v zápase, jako bych byl pod vodou," řekl po porážce Petrášek. Za pár týdnů bude moc vyplavat nad hladinu. Zápas číslo dvě je dohodnut.

Český zápasník dal organizátorům jasně najevo - chci ho, nikoho jiného. Stalo se, v úterý večer byla odveta oficiálně ohlášena a Petrášek promluvil pro Sport.cz.

OKTAGON 10: Petrášek vs. KimballVideo: O2 TV Sport

„Měl jsem jasno hned, řekl jsem, že nebudu zápasit na jejich galavečeru, pokud nedostanu zápas s Jeremy Kimballem. Máme s promotéry dobré vztahy, takže mi tohoto soupeře dopřejí a zaplatí ho," přiznal čtyřiadvacetiletý bojovník svoji tvrdohlavost.

Extrémní motivace žene Čecha vpřed. Grizzly ukázal sílu, pohyblivost, nemá vypracovanou postavu jako Petrášek, ale rozměry nejsou vše, což jedenáct tisíc diváků v O2 areně v listopadu poznalo. „Vykouzlil dvě rány, které mě čistě trefily do obličeje a bylo k.o.," zavzpomínal Petrášek na porážku. Tu bere jako minulost a kouká dopředu.

Pro březen má už plán. „Budu ho šťavit od začátku a tlačit na pilu," usmívá se Petrášek, který pro soupeře nemá vzkaz. „Vysvětlím mu to až v kleci."

Reklama

Související témata: