Hlavní obsah

Hrůzostrašné zranění. Kopem zasáhl soupeře, pak se skácel k zemi, fanoušci v úžasu ani nedutali

New York/Praha

Děsivé zranění, z kterého mrazí. Přišlo ve chvíli, kdy to nikdo nečekal. Bojovník Sofiane Boukichou nakopl soupeře, při návratu do postoje se mu však podlomila noha a neštěstí bylo na světě. V bolestech se svíjel na zemi a bylo jasné, že je zle. Ošklivá zlomenina šokovala soupeře v kleci, který ani nepokračoval v souboji.

Foto: Sport.cz

Ošklivá zlomenina nohy bojovníka vyděsila i soupeře v oktagonu.

Článek

Prásk. Ostrým kopem Sofiane Boukichou trefil soupeře, který však atak ustál. Místo toho se ve vteřině ocitl na podlaze útočící bojovník, který si přivodil děsivou zlomeninu nohy, což potvrzuje přiložené video ze sociální sítě, kam jej umístila pořádající organizace Cage Warriors 101.

Občas se stává, že se jeden ze soupeřů rozhodne ležícího soka zbít a potvrdit své vítězství. Tady ovšem Tom Aspinall věděl, že je protivníkovi bídně, proto se rozhodl neútočit. Ke zraněnému bojovníku se navíc okamžitě vrhl rozhodčí, aby zjistil, jak na tom je.

„Uff, to je chudák. Doufám, že se brzy uzdraví," litoval zraněného bijce jeden z fanoušků. I další s příznivců přispěchali s přáním všeho nejlepšího a rychlého zotavení. Slova chvály si vysloužil i vítězný Aspinall za to, že se nepouštěl do dalšího boje, když viděl zraněného soka.

Reklama

Související témata: