Hlavní obsah

Jiskří to mezi nimi pořádně! Joshua a Miller se málem porvali už na tiskovce

New York/Praha

Šampion v těžké váze Anthony Joshua a jeho vyzyvatel Jarrell Miller se setkali u příležitosti tiskové konference konané v rámci propagace jejich souboje. Ten se bude konat na začátku června v Madison Square Garden.

Joshua a Miller na tiskové konferenci k jejich červnovému zápasu.Video: SNTV

 
Článek

A mezi oběma boxery to hned od počátku pořádně jiskřilo. Sotva Joshua přišel "na scénu", přistoupili soupeři k sobě. Následně Miller do svého rivala pořádně strčil a mezi boxery si musela stoupnout ochranka, která jim znemožnila bližší kontakt. Oba si tedy alespoň na dálku slovně vyměňovali názory a chvíli trvalo, než se uklidnili a posadili na svá místa.

"Jsem připraven," uvedl Miller během samotné tiskové konference. "Nemáte ani ponětí. (...) Mám tvůj obrázek na zdi, Anthony Joshuo. Ráno vstanu a přemýšlím: Anthony Joshua."

Foto: Facebook: Anthony Joshua

Anthony Joshua, král těžké váhy.

"Miller je malá dě*ka. Není žádných pochyb, že mu dám 1. června K.O. Je bývalý kickboxer, narkoman, dává rány jako víla, (Tyson) Fury mu dal K.O. sedmkrát, že?" oponoval Millerovi Joshua.

Anthony Joshua má úctyhodnou bilanci 22 výher a žádné porážky, ale nikdy neboxoval mimo Velkou Británii. Miller (známý také jako Big Baby) na tom není o moc hůře, vyhrál 23krát a jednou jeho souboj skončil nerozhodně. Jejich první zápas se odehraje na začátku června v newyorské Madison Square Garden.

Reklama