Hlavní obsah

Bitva o fanoušky! Na koho lákají čeští MMA rivalové, kteří svedou souboj na dálku?

Tohle není soupeř, tohle je jen potrava, aby si vylepšil skóre. S tímhle se setká každý zápasník MMA. Čím je výše, tím je více na očích. Tohle zažívá i Karlos Vémola. Ten má za sebou šest duelů po organizací XFN, nyní ho čeká první pod hlavičkou stáje Oktagon MMA. Jací byli jeho soupeři? A jak si stojí hlavní zápasy dvou galavečerů, které se konají 16. března v Ostravě a v Brně? Více prozradí žebříček fightmatrix.com.

Foto: Facebook: Oktagon MMA

Samuel Krištofiš (vlevo) a David Kozma jako držitel mistrovského pásu organizace Oktagon MMA. Zůstane mu i po bitvě se slovenským bojovníkem?

Článek

Vémola je nyní veden ve střední váze na 45. místě. Jeho soupeř pro Ostravu na 16. března Polák Pawel Brandys je na 141. příčce. Tento zápas bude. Co říkají umístění o předchozích duelech pro hlavičkou XFN?

Terminátorova vítězná cesta od 7. prosince 2017: Petr Ondruš - 298. místo, Jamie Sloane, nyní není v žebříčku, v roce 2015 mu patřilo 226. místo, Patrik Kincl - 95. místo, Mateusz Ostrowski - 204. místo, Moise Rimbon -107. místo, Flavio Rodrigo Magon - 152. místo. Z tohoto výčtu vyplívá, že čtyři předchozí soupeři byli žebříčkově horší než Polák Brandys, dva byli tabulkově výše.

Rychlý proces. Karlos Vémola a Flavio Rodrigo MagonVideo: O2 TV

"Od roku 2017 u něj nastala velká změna, změnil gym, kde dokázali vyladit nedostatky na zemi a hlavně našli využití pro jeho doslova mamutí sílu, kterou je v Polsku známý a obávaný. Z posledních 4 zápasů 3 vyhrál a je motivovaný udělat si v Ostravě na Vémolovi jméno. Z nedaleké Bílsko-Bělé si na to hodlá přivést pořádný kotel," propaguje Oktagon MMA polského zápasníka.

Po Ostravě má Vémola 6. dubna další zápas, a to na galavečeru Night of Warriors v Liberci, tam ho čeká sok, o kterém už dlouho mluví. Prince Aounallah nyní okupuje 242. pozici v tomto sledovaném žebříčku, kde jsou zápasníci z celého světa.

V Ostravě československá bitva

Hlavní zápas v Ostravě bude mít David Kozma ve velterové váze, ten je v žebříčku na 179. pozici. Jeho soupeř Slovák Samuel Krištofič, který je veden ve střední váze, je nyní na 383. příčce. Před nimi dojde na tomuto turnaji také na odvetu mezi Milošem Petráškem (181.) a Američanem Jeremy Kimballem (80.). Na hlavní kartě jako třetí od konce půjde do boje také slovenský bojovník Radovan Úškrt s Maďarem Matem Kerteszem. Jejich umístění server fightmatrix.com neudává.

OKTAGON 10: Petrášek vs. KimballVideo: O2 TV Sport

Ve stejný večer postaví svoji klec v Brně organizace XFN. Hlavní zápas obstará Ľudovít Klein, kterému podle fightmatrix.com nyní náleží 131. místo, jeho soupeř z Ukrajiny Elnus Veliev je na konci páté stovky, nyní mu patří 485. příčka.

Před nimi nastoupí do oktagonu Makhmud Muradov (104.) a Diego Gonzalez ze Švédska (252). Třetí od konce bude bitva mezi Martinem Šolcem (205.) s Polákem Mateuszem Ostrowkim (204.).

"Zápasníci si zaslouží vaši podporu. My v XFN pokračujeme dál, bojujeme každý den a v Brně se chceme představit 16. března v co nejlepším světle, pak 7. června v O2 areně," uvvedl promotér Petr Kareš na svém facebookovém profilu.

XFN má na programu devět zápasů, jeden ženský. Oktagon MMA představí dvanáct duelů, zde žádné ženy do klece nepůjdou. Mezi oběma městy je vzdálenost 170 kilometrů. Kam přijde více fanoušků, vyprodá někdo celou halu?

Který galavečer byste si vybrali na 16. března?
Brno - XFN
7,3 %
Ostrava - Oktagon MMA
92,7 %
Celkem hlasovalo 836 čtenářů.

Reklama

Související témata: