Hlavní obsah

Tohle už bylo moc. Příliš krve, rozhodčí zápas ukončil

Praha

Nic pro slabší povahy. MMA je tvrdý sport, který není pro každého. O víkendu při galavečeru organizace Cage Warriors v anglickém Birminghamu nastal výjimečný okamžik. Rozhodčí ukončil zápas pro příliš hodně krve. Duel Ross Houston vs. Nicolas Dalby, bitva, kde nakonec nikdo neprohrál.

Foto: cagewarriors.com

Organizace Cage Warriors zažila historický okamžik. Duel Ross Houston vs. Nicolas Dalby byl předčasně ukončen. Důvod? Moc krve.

Článek

Rozhodčí Marc Goddard nepovolil bojovníkům dokončit válku ve třetím kole. Zápas se po tomto verdiktu zapsal do historie MMA, poprvé, kdy byl duel ukončen z důvodu příliš mnoho krve. Nepomohly zásahy lékařů, kdy byl Hostoun šitý, soupeř měl zase zlomený nos.

Galavečer byl prezentován jako „Noc šampionů", ale po tomto hlavním klání se mohl přejmenovat na „Noc krve," protože podlaha klece se postupem času zabarvila do rudé barvy.

Oba zápasníci chtěli bojovat, ale rozhodčí byl proti a snažil se chránit jejich zdraví. Ani jeden neprohrál, ani jeden neztratil svůj pás. Oba se poté shodli, že takový výsledek je v pořádku. Dalby poté navrhl, aby se v oktagonu potkali v Kodani na kartě organizace UFC v září.

Reklama

Související témata: