Hlavní obsah

Není kam ustoupit. Tyhle holky se jdou pobít!

Praha

Velký otazník, ten visí nad ženskou bitvou v kleci, která proběhne v sobotu na pražské Štvanici. Součástí galavečeru organizace OKTAGON MMA bude také premiérový duel projektu Y. Češka Kateřina Klinderová a Slovenka Eva Borodáčová se proti sobě postaví v zápase MMA. Po pěti měsících tréninku zažijí stav, o kterém častokrát přemýšlely, představovaly si ho, ale realita bývá jiná, syrovější, opravdovější. Žádná hra, žádný trénink.

Tohle se už nikdy nebude opakovat. MMA premiéra. Jak vidí tato dvojka vzájemný zápas?Video: Sport.cz

 
Článek

V pátek se na vážení k sobě chovaly skoro jako kamarádky. Srandičky, úsměvy, objímání. Za pár hodin bude vše jinak. Žádné šminky, parády. Obě celkem kvůli duelu shodily na dvacet kilo. Semifinále projektu Y organizace OKTAGON MMA je realitou, není kam ustoupit, směr je jasný, vkročit do klece a tam si prožít koktejl, kde dopředu nikdo nezná jeho příchuť.

„Strašně moc se těším. Nehorší bylo dělání váhy, tam jsem si sáhlo na dno, ale celé mě to baví. Jsme dvě normální holky, které se jdou na chvíli pobít a potom si sednou na pivo," má představu Borodáčová.

Poprvé si pohlédli do očí. Tihle zápasníci MMA se pobijí na Štvanici.Video: Sport.cz

„Jsem neuvěřitelně nabitá energií. Příprava byla hodně náročná, a to fyzicky i psychicky. Nechci, aby se zápas zvrtl v neřízenou bitku. V hlavě jsem si to s Evou rozdala aspoň milionkrát," přiznala Klinderová. Za pár hodin obě poznají, jak se jejich představy trefily do reality. Za pár hodin budou bojovat do posledních sil.

Celkem se do klece na Štvanici postaví dvanáct dvojic, 22 chlapů a 2 ženy. Tam, kde kdysi hrály světové tenisové hvězdy, se nyní představí novodobí gladiátoři v oktagonu.

Reklama

Související témata: