Hlavní obsah

Historický moment se blíží. Do rekordního zápisu promluví i černý trh

Praha

Ještě je dost času, jenže kdo zaváhá, nemusí být u historického momentu. Čistokrevný MMA galavečer a vyprodaná O2 arena, největší hala v Česku. Jako mezník toho sportu bude v kalendáři zapsán 9. listopad. Do akce zbývá necelých 83 dnů a z kapacity okolo 19 600 míst je ve volném prodeji už jen okolo šesti tisíc vstupenek. „Dle mého odhadu by mohlo být po polovině října vyprodáno a vůbec poprvé by se u nás mohly lístky na černém trhu MMA vyšplhat výš, než je původní cena,“ odhalil aktuální číslo prodeje na svém Facebooku promotér organizace OKTAGON MMA Ondřej Novotný.

Foto: OKTAGON MMA

Pár okamžiků před vstupem do klece. Jak dopadne zápas Karlos Vémola vs. Attila Végh?

Článek

Hlavním zápasem bude střet dvou ikon československého MMA, právě ty mají přitáhnout nejvíce fanoušků. Proti sobě nastoupí šampion Bellatoru Attila Végh a první Čech v UFC Karlos Vémola.

K nim se přidá minimálně dalších deset zápasů. Ve hře je například bitva Viktora Pešty s Jeremym Kimballem, dvojice, která také prošla UFC. „Velmi nás zajímá zápas Kimball versus Pešta. Pokud by se zranil někdo z ústřední dvojice zápasníků století (Attila Végh a Karlos Vémola), tak by jeden z nich pravděpodobně zaskočil,“ předeslal už před časem Novotný záložní plán.

Teď je čas, aby Attila zabral, jinak přijde jeho sedmá prohra, říká před zápasem století Karlos Vémola.Video: Sport.cz

„Zajímavý je i velký zájem zahraničních promotérů, bojovníků a také lidí, kde bych to úplně nečekal. Pomalu se taky rýsuje doprovodný program, pakliže vše dopadne podle našich představ, tak během večera uvidíme spojení, která budou unikátní jen pro jednu noc,“ řekl také Novotný.

Ceny vstupenek do O2 areny na 9. listopadu
Nejlevnější lístek – 990 korun
Nejdražší lístek – 34 990 korun
Cenové hranice lístků – 990, 1190, 1490, 2490, 2990, 4990, 9990, 24 990, 31 990, 34 990 korun

Za první den prodeje, který byl před dvěma měsíci, fanoušci vykoupili pět tisíc vstupenek. I když ceny lístků začínají na téměř tisíci korunách a šplhají do desítek tisíc, je o ně velký zájem. Jaká bude fight karta, na to si musí fanoušci ještě počkat, oficiálně je venku zatím jen hlavní zápas. OKTAGON MMA nyní ladí večer 14. září, kdy proběhne turnaj v Bratislavě.

„Végh s Vémolou, za mě to je zápas, který je pro české MMA maturitou dospělosti. Pro nás, pro bojovníky, vše, co se kolem bude dít, bude za odměnu. Dárek, který jsme si odmakali, oddřeli. Pojďme si ho užít a udělejme z toho nejdražší a nejnavštěvovanější akci O2 areny,“ je Novotný natěšený už několik měsíců.

Vémola poslední zápas vyhrál, v červenci porazil na Štvanici Henriquea da Silvu a připsal si jedenáctou výhru v řadě. Végh prohrál v červnu v Bratislavě s Virgilem Zwickerem, který Slováka porazil v prvním kole.

Foto: OKTAGON MMA

Attila Végh (vlevo) a Karlos Vémola se potkají v kleci 9. 11. v O2 areně. Kdo vyhraje?

Kdo vyhraje 9. listopadu vzájemný duel v kleci?
Karlos Vémola
73,8 %
Attila Végh
26,2 %
Celkem hlasovalo 2642 čtenářů.

Reklama