Hlavní obsah

Pořádný pech! Dostal K.O., zlomil si levou ruku a pravou měl pod injekcemi

Praha

Pokud je tohle vše pravda, tak zápasník MMA Joe Schilling prožil těžko představitelný zápas v kleci. Na turnaji Bellator 229 prohrál ve třetím kole stylem K.O. Podle jeho slov nastoupil ale do zápasu s pravou rukou, kterou nemohl plně používat, a navíc si v prvním kole zlomil levou ruku. Na jeden duel dost nepříjemných zážitků.

Foto: Facebook: Joe Schilling

Joe Shilling, poslední zápas nedopadl podle je představ. K.O. a navíc zlomená ruka.

Článek

Pětatřicetiletý Schilling je specialistou na kickbox a boj v postoji je jeho doménou, jenže bez rukou toho moc nesvedete. Pětatřicetiletý Američan si po dvou výhrách připsal porážku ve třetí minutě třetího kola, když ho v přestřelce poslal na záda o rok starší Tony Johnson. Ten nyní drží šňůru pěti výher v řadě.

Po zápase Schilling přišel se zprávou, že do fightu šel s částečně fungující pravou rukou a v úvodním kole si navíc druhou paži zlomil.

"Poslední dva týdny jsem nemohl používat pravou paži. Byl jsem za doktorem, aby se pokusil ruku narovnat, dostal jsem protizánětlivé injekce," citoval server mmafighting.com Američana.

Přesto šel v tomto stavu do zápasu, jenže přišlo další nepříjemné překvapení. Zlomená levá ruka. „Právě jsem odešel z nemocnice, mám dlahu, levou ruku jsem si zlomil v prvním kole. Chtěl bych se omluvit fanouškům, managementu a sponzorům. Tony Johnson odvedl skvělou práci. Gratuluji mu," dodal Schilling.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články