Hlavní obsah

Touha byla silnější. Američanka čtyři měsíce po porodu zápasila v UFC

Sportovní život přináší příběhy, které jsou někdy k neuvěření. Jeden si připsala Mackenzie Dernová. V únoru oznámila, že je těhotná, před čtyřmi měsíci porodila holčičku a o víkendu se vrátila do klece, bojovala na galavečeru UFC v Tampě. Zápas s Amandou Ribasovou nakonec prohrála na body a připsala si první porážku v MMA kariéře.

Foto: Facebook: Mackenzie Dern

Mackenzie Dernová se vrátila do klece čtyři měsíce po porodu.

Článek

„Balancování být mámou a podstoupit tréninkový kemp před zápasem je šílený zážitek. Láska k mé dceři mi během kempu hodně pomohla," svěřila se Američanka pro server people.com.

Čtyři měsíce po porodu zažila svět, který ji roky provázel před narozením dcery. Zápřah pro tělo, hlavu, ale návrat se nevydařil podle představ. „Žádné výmluvy. Výhry a porážky jsou součástí života. Děkuji rodině, trenérům, sponzorům a všem fanouškům, kteří mi stále věří. Mám toho ještě hodně před sebou. Gratuluji Amandě k výhře," napsala Dernová na svůj instagram.

Šestadvacetiletá zápasnice má za sebou osm duelů v oktagonu. První zápas si připsala v červenci 2016, ten vyhrála. Za dva roky zvládla sedm představení, pokaždé uspěla. První nezdar si připsala po návratu.

„Bůh dělá všechno tak dokonalým! Miluji naši rodinu a nyní mám ještě jednu obrovskou motivaci. Díky bohu za toto požehnání. Nemůžu se dočkat, až se vrátím do ringu," přiznala Dernová před zápasem. Nadšení ji vydrželo, i když neuspěla.

Reklama

Související témata: