Hlavní obsah

Nekompromisně! Vlasáč úřadoval a už vyhlíží další kořist

Praha

Vlasáč slavil výhru při svém debutu mezi elitou. Na galavečeru UFC v Bostonu Brendan Allen uškrtil Kevina Hollanda ve druhém kole a mohl se radovat. Premiéru v nejprestižnější MMA organizaci zvládl a připsal si dvanácté předčasné ukončení zápasu. Na třináct vítězství slušná bilance.

Foto: Profimedia.cz

A bylo hotovo. Na galavečeru UFC v Bostonu Brendan Allen ušktil Kevina Hollanda ve druhém kole.

Článek

„Myslím, že vítězství nad Kevinem všem ukázalo, že jsem opravdu tady a že sem patřím. Kevin je opravdu slušný člověk. Bojoval s některými velmi tvrdými soupeři, takže jsem rád, že jsem první, kdo ho ukončil v UFC," citoval třiadvacetiletého Američana server mmajunkie.com. Ten se obmotal kolem Hollanda a nedal mu šanci. Po pár sekundách zjistil, že tenhle problém má jediné řešení. Vzdát se.

Allen může slavit svoji první výhru, odpočívat ale nechce, už má vyhlédnutého dalšího soupeře. Tak trochu v tom hledejte nevyřízené účty. Na mušce má Eryka Anderse, který ho porazil v červnu 2017.

Tento americký bojovník stihl od té doby devět duelů v UFC, což je pořádná nálož. „Chci ten zápas ještě jednou. Byl jsem mnohem mladší, prošel jsem si různými věcmi v kempech a on byl ten večer lepší. Má dobré jméno. Mám k tomu chlapovi velkou úctu, a to jak uvnitř klece, tak mimo, ale chci pomstít porážku," má v hlavě Allen jasný plán.

Ten má nyní v MMA kariéře bilanci 13 výher a 3 porážek. V současnosti si drží šňůřu pěti výher za sebou. Jeho potencionální soupeř je o devět let starší a má 13 vítězství a 4 prohry. Poslední dva duely vyhrál, předchozí tři prohrál.

Reklama

Související témata: