Hlavní obsah

Extrém! Se 175 kily se upsal boxu bez rukavic

První, co vás napadne, když uvidíte jeho fotku? Patrně slovo monstrum. Ano, iránský Hulk Sajad Gharibi, to je extrémní kulturista s nebývale nafouklou postavou. Před pár měsíci se objevila informace, že vyzkouší MMA zápasy, nyní se má pustit do boxerského zápasu bez rukavic. Co se vše může přihodit? Vzhledem k jeho proporcím může jít o odvážné představy. Sedmadvacetiletý Iránec měří 186 centimetrů a váží 175 kilo.

Foto: Facebook: Sajad Gharibi

Sajad Gharibi, to je 175 kilo hmoty. Co předvede v boxerském zápase bez rukavic?

Článek

„Představíme show s názvem „USA vs. Írán: druhá světová válka," citoval server nypost.com Davida Feldmana, prezidenta organizace BKFC. "Je to doslova náš největší podpis, jaký jsme tu kdy měli," dodal. Co se týče rozměrů, není pochyb.

Perský Herkules by měl debutovat v zápase bez rukavic v příštím roce, přitom před rokem se hovořilo o MMA. On a na druhé straně kulturista a herec Martyn Ford, který váží 140 kilo.

Íránský Hulk" neměl zkušenosti z MMA, jenže je natolik nepřehlédnutelnou postavou, na kterou fanoušci bojových sportů slyšeli a slyší, prostě monstrum. K žádnému zápasu nakonec nedošlo, jak to bude s další štací Gharibiho, ukáže čas.

Najít rozměrově a kilově rovnocenného soupeře by neměl být problém. Velkých chlapů je hodně, otázkou je, co poté předvedou při samostatném duelu. Nadmíru pohybu nečekejte, jisté je jedno, pokud jeden trefí, druhý zažije stavy, které se mu nebudou líbit. Srážka s vagónem zkrátka bolí. Nejdřív k zápasu ale musí vůbec dojít.

140 kilový Martyn Ford měl vstoupit do MMA. Zatím se tak nestalo

Reklama

Související témata: