Hlavní obsah

Vémola si poprvé zahrál ve filmu. V nočním klubu předvedl svoji klasiku

Praha

Premiéry se člověk může dočkat v jakémkoliv věku. Ve čtyřiatřiceti letech jedna taková čeká Karlose Vémolu. Zápasník MMA si zahrál ve filmu Špindl 2. Co předvede? Sport.cz získal ukázku, kde si Terminátor zahrál a zůstal také věrný své hlášce, kterou často používá ve spojení s MMA.

Vémola si zahraje ve filmu. A zůstane u klasiky. Lvi žerou prvníVideo: archiv: Špindl 2

 
Článek

Pokračování úspěšné komedie jde do kin 5. prosince a Vémola si ve filmu zahrál sám sebe. Je návštěvníkem nočního klubu, kde přebere pár sličných dívek Janu Čenskému, který hraje filmového producenta.

Zazní i legendární hláška - lvi žerou první. Zajímavostí je, že parťáka mu ve filmu hraje manažer Petr Větrovský, který aktuálně dokončuje natáčení dokumentu o Atillu Véghovi, který Vémolu porazil 9. listopadu ve vyprodané O2 areně a pořádající organizace OKTAGON MMA nazvala jejich souboj Zápasem století. V něm Slovák poslal pravým hákem českého zápasníka k zemi a on po čtyřech letech prohrál.

Pohled, který mnohým vyrazil dech. UFC už se mi nepovede, přiznal smutný Karlos VémolaVideo: Sport.cz

Ve filmu dopadl mnohem lépe. „Karlos je profesionál, takže natáčení s ním bylo úplně bez problémů," pochvaloval si režisér filmu Radek Balaš.

Před kamerou se nově objevil i Attila Végh. Slovenský bojovník si zahrál vojáka ve filmu Malá ríša. Sám se premiéry slovensko-islandského filmu před pár dny zúčastnil.

"Bylo to trochu odlišné, ale už jsem natáčel jiné projekty, takže to nebylo moc nové, ale filmová role byla nová. Doufám, že v budoucnosti něco přidám, víc než jen pět minut," svěřil se Végh serveru cas.sk.

Reklama

Související témata: