Hlavní obsah

Boj s ostřelovačem v kleci. Dojde na překvapení?

Praha

O víkendu pookřeje svět MMA, do oktagonu po více než roce vkročí Conor McGregor. NA UFC s pořadovým číslem 246 bude bojovat 18. ledna s Donaldem Cerronem. Hodně zápasníků, trenérů a odborníků se k tomuto očekávanému duelu vyjadřuje. Nechybí ani Georges St-Pierre, kanadská legenda, která se výrazně zapsala do historie tohoto sportu.

Foto: Facebook: George St-Pierre Fanpage

Georges St-Pierre, kanadská legenda, která se výrazně zapsala do historie MMA.

Článek

St-Pierre, stejně jako mnozí, věří, že Ir může Američana ukončit před limitem a připsat si K.O. Pokud bude mít ale zápas delšího trvání, bude se miska vah naklánět na stranu šestatřicetiletého Cowboye, který není favoritem.

„Jestli půjde o rychlý zápas, bude to McGregor, pokud uvidíme dlouhý zápas, bude to Cerrone," nechal se slyšet St-Pierre v rozhovoru pro TriStar Gym.

Nikdo neví, s jakým plánem přijde Cerrone do zápasu. Pokud se Američan rozhodne s McGregorem wrestlit, může se zápas protáhnout, myslí si osmatřicetiletý Kanaďan.

„Cerrone má velmi dobrou kontrolu na zemi, ta je velmi podceňovaná. Trénoval jsem s ním, má velmi dobré porazy. Je velmi výbušný, když chce vyrazit do takedownu. Lidé to nevědí, protože tohle on moc nepoužívá. Tohle použil například proti Patrickovi Coteovi," připomněl St-Pierre zápas z roku 2016, který Američan vyhrál ve druhém kole na T.K.O.

Porovnání soupeřů
Conor McGregorvs.Donald Cerrone
31věk36
25zápasy50
21výhry36
19před limitem27
180 cmvýška186 cm

Přestože Georges St-Pierre jasně neukázal, kdo vyhraje, kloní se k favoritovi, a tím je jedenatřicetiletý McGregor.

„Vypadá skvěle. Nemám o něm dost informací, ale z toho, co jsem viděl, je jako ostřelovač. Když bojujete s ostřelovačem, musíte se hýbat, potřebujete měnit úrovně, musíte měnit úhly, vzdálenost. Nevím, jestli tohle Cerrone bude dělat," doplnil svůj pohled muž s přezdívkou GSP, kterého fanoušci obdivují za jeho výkony i přístup ke sportu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články