Hlavní obsah

Bouřlivák z MMA klece se modlí za Itálii a Irsko

Praha

Svým chováním a řečmi dokáže nadzvednout miliony fanoušků na celém světě, takovou sílu mají slova Conora McGregora. Slavný zápasník MMA ale nyní nežije jen svým sportem. Vidí, že miliony lidí bojují s neviditelným a zákeřným protivníkem. Ir vnímá, že boj s koronavirem je více než duel v kleci.

Foto: Facebook: Conor McGregor

Conor McGregor v tréninku.

Článek

„Zůstaň pevné, Irsko. Všichni společně, zvládneme to. Bojujeme proti viru bok po boku. Týmová práce udělá skvělou práci. Bůh žehnej," citoval McGregora server thesun.ie.

I když fanoušci řeší, kdy a s kým tento Ir vstoupí opět do klece, je nyní čas, kdy jdou tyto sportovní hrátky stranou. V Evropě je koronavirem zasažena nejvíce Itálie, i k té se bouřlivák vyjádřil.

„Nemohu přestat myslet na Itálii. Každý den se modlím za tento velký národ, který přinesl světu úžasné věci. Od lidí až po jejich kulturu, dále architekturu, design. Jejich styl! Jejich kuchyně! Jejich umění! Seznam pokračuje dále a dále! Pane Ježíši, prosím, zachraň Itálii a její lid dnes a každý další den," zveřejnil McGregor svou prosbu na Instagramu.

Ir bojoval v oktagonu naposledy v lednu. Jedenatřicetiletý zápasník předvedl v Las Vegas kvapík a za 40 sekund měl hotovo. Na světě bylo T.K.O. a žijící legenda mohla slavit. Jeho jízdu odnesl Donald Cerrone.

Reklama

Související témata: