Hlavní obsah

Nejrychlejší a drtivé K.O. v UFC padlo za pět sekund. Rozhodlo letící koleno

Praha

Pravidelné adrenalinové víkendy s MMA utichly. Zápasníci nemohou plnohodnotně trénovat, organizace neví, kdy opět oznámí sportovní galavečery a otevřou fanouškům kasy pro zakoupení vstupenek. A tak se začíná žít z minulosti. Nejsledovanější MMA stáj na světě UFC si před pár hodinami připomněla nejrychlejší K.O. ve své historii. Překvapivé a drtivé ukončení trvalo jen 5 sekund!

Foto: Facebook: Jorge Masvidal

Jorge Masvidal v červenci 2019 překvapil a připsal si nejrychlejší K.O. v historii UFC, stačilo mu 5 sekund!

Článek

Památný moment se datuje k 6. červenci v Las Vegas. Zápas začal, Jorge Masvidal se rozběhl, vyslal letící koleno a Ben Askren neměl šanci. Měsíce tréninku skončily po pěti sekundách! Kdo si nechal utéct začátek tohoto duelu, musel si ho pustit už ze záznamu.

Už před začátkem bylo vidět, že Masvidal se na fight těší. Usmál se, vytáhl kraťasy, opřel se o klec a přesně věděl, co provede. Překvapení, které zafungovalo na jedničku. Askren se pokusil zabrat střed oktagonu a byl připraven s rukama nahoře. Jenže soupeř se rozběhl, vyskočil a poslal soka nekompromisně k zemi. Navrch přiložil ještě dvě řízné pravačky, ty byly ale zbytečné, Askren už byl mimo hru. Pětatřicetiletý Američan slavil a šel se bavit s fanoušky, o poraženého se museli postarat lékaři. Někdy k zápisu do historie stačí mžik...

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články