Hlavní obsah

Šampion řeší problém. Připouští nezdravý vztah k alkoholu

New York/Praha

Svět MMA má své hvězdy, které se zapsaly nesmazatelně do historie. Mezi ně patří také Jon Jones, šampion polotěžké váhy UFC. Více než deset let neprohrál! Má impozantní výsledky v oktagonu, ale v osobním životě si občas projde trablemi, které jsou kvůli jeho jménu více vidět. Minulý týden byl chycen při jízdě pod vlivem. Vyfasoval domácí vězení na čtyři dny, 90 dní léčebného programu, roční podmínku a pokutu 500 dolarů. Výjimka? Ne, jen další z jeho hříchů.

Foto: Twitter: Jon Bones Jones

Jon Jones připustil, že má nezdravý vztah k alkoholu.

Článek

Dvaatřicetiletý Jones připustil svůj nezdravý vztah k alkoholu. Američan vydal v úterý prohlášení, v němž převzal odpovědnost za činy, které vedly k jeho dalšímu zatčení za řízení pod vlivem.

„Zklamal jsem lidi, na kterých mi záleží nejvíce, moji rodinu, přátele a své fanoušky. Přijímám plnou odpovědnost za své činy a vím, že musím se sebou něco dělat. Osobně se musím zaměřit na nezdravý vztah, který mám k alkoholu. Věnoval jsem tolik času a energie zlepšování své komunity a nedovolím, aby tento osobní neúspěch vše zhatil," citoval server mmafighting.com Jonese, který přislíbil, že si dá se svým problémem „osobní práci."

Nejde o jediný prohřešek tohoto muže. Jones měl v dubnu minulého roku obtěžovat barmanku ve strip klubu v Albuquerque, největším městě Nového Mexika. Obvinění bylo v soudních záznamech uvedeno jako drobný přestupek. V roce 2012 řídil pod vlivem alkoholu a boural. O necelé tři roky později pak měl automobilovou nehodu opět.

„Žádné problémy nemám, nevěřte tak snadno všemu, co čtete na internetu. Vím, že je tady velké množství lidí, kteří doufají v můj pád, ale je tu ještě mnohem víc těch, kteří jsou na mě pyšní a jsou rádi, když vidí, že se mi daří dobře." napsal na twitter minulý rok. Nyní potíže připustil.

Jones naposledy zápasil letos v únoru, kdy porazil po pětikolové bitvě na galavečeru UFC v Houstonu Dominicka Reyese.

Reklama

Související témata: