Hlavní obsah

Žhavé direkty! Děláme to dobře? Odhalená hvězda provokovala fanoušky

Hvězdná bojovnice to pořádně rozjela. Když už kvůli pandemii koronaviru nemůže řádit v UFC, ukázala fanouškům, jak jí to jde v kuchyni. Šéfkuchařka je nejspíš podle ohlasů vynikající, do varu dostala miliony příznivců. Není se co divit, na sociálních sítích totiž Paige VanZantová zveřejnila, že vařila v rouše Evině. S partnerem se nahatí předvedli fanouškům i na tréninku v tělocvičně.

Foto: Sport.cz

Bojovnice Paige VanZantová.

Článek

Když si nedávno postěžovala tenistka Eugenie Bouchardová, že by se jí karanténa trávila daleko lépe, kdyby měla po boku přítele, věděla nejspíš pohledná šestadvacetiletá bojovnice, co přesně má na mysli.

A nestydí se tím pochlubit na internetu, když se v kuchyni rozjela se svým manželem, který na sobě také neměl ani kousek oděvu.

„Děláme to správně?" provokativně napsala u snímku z kuchyně. „Nejlepší housky, jaké jsem viděl," stálo v jedné z pochvalných reakcí. „Ne, co je s tou zástěrou?" doplnil další, že by přivítal, kdyby byla bojovnice ještě odvážnější.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Uh, are we doing this right??

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant),Dub 1, 2020 v 3:54 PDT

Došlo ale i na kritiku. „Jste respektovaná bojovnice, proč tohle děláte," vyčinil mladé dámě v komentáři jeden z fandů. V tomto směru ale žádnou změnu nelze čekat, jelikož VanZantová na sociálních sítích provokuje tímto způsobem fanoušky poměrně často.

Ještě než se duo rozhodlo věnovat kulinářskému umění, ukázal se páreček bez oblečení při večerním tréninku v domácí posilovně. Tady už dokonce známé bojovnici chyběla i zmíněná zástěrka. Srdce kritického fanouška dostalo další zásah, další možná plesali nad inspirací pro domácí karanténu...

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Last nights workout 🏋️‍♂️

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant),Bře 31, 2020 v 1:57 PDT

Reklama

Související témata: