Hlavní obsah

Neporažený boxer a miliardář vzal syna do učení

New York/Praha

Neporažený boxer a také táta vzal do učení svého syna. Floyd Mayweather v profesionální kariéře odbouchal padesát profesionálních zápasů a všechny vyhrál. V době karantény vkročil do ringu s dvacetiletým Koruanem a dali si spolu trénink. „Nikdy jsem netvrdil, že jsem dokonalý, ale snažím se být nejlepším možným otcem,“ napsal na Instagram třiačtyřicetiletý Američan.

Foto: Facebook: Floyd Mayweather

Floyd Mayweather (uprostřed) se svými ochránci.

Článek

Mayweather díky svým výkonům v ringu vydělal pohádkové jmění, proto také získal přezdívku Money. Vzhledem k omezenému pohybu a současným možnostem z důvodu  pandemie nového koronaviru mají všichni na sebe více času. A toho využil také jeden z nejlepších boxerů historie.

„Učím svého syna základy. Pokračuj v dobré práci, jsem na tebe hrdý," přidal táta další komentář k tréninku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Never claimed to be perfect, but I strive to be the best father possible. #DaddyDuties @kingkoraun

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),Dub 5, 2020 v 10:29 PDT

V letech 1993 až 1995 Mayweathwer vybojoval tři tituly amatérského mistra USA, na olympijských hrách v roce 1996 získal bronzovou medaili v pérové váze. Poté se stal profesionálem a od roku 1996 do roku 2017 stihl v ringu padesát duelů, pokaždé odešel jako vítěz.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Teaching my son @kingkoraun the fundamentals. Keep up the good work, I'm proud of you.

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),Dub 5, 2020 v 10:58 PDT

Díky svým výsledkům a chování dokázal vydělat velké peníze. Například na konci roku 2018 se ukázal v exhibičním utkání v Japonsku. Tenšin Nasukawa nevydržel ani jedno kolo. Mayweather měl slíbeno za 9 minut zápasu 9 milionu dolarů.

Nejvíce vydělal ale zápasem s fighterem MMA Conorem McGregorem v roce 2017. Výplaty byly rozděleny přibližně takto: Američan 4 miliardy korun, irskému bojovníkovi připlula na účet polovina. I tohle je táta Floyd Mayweather.

S kým dalším vkročí do ringu?

Reklama

Související témata: