Hlavní obsah

Veterán UFC požádal o pomoc. Zemřela mu matka a jemu chybí finance

Praha

Obtížné období nyní prožívá Bryan Caraway, který má za sebou deset bitev v UFC, v nejprestižnější MMA organizaci světa. Před pár dny mu zemřela matka a on veřejně požádal o podporu, aby získal finanční prostředky na její pohřeb. Dopad pandemie koronaviru zaplnil v USA pohřební ústavy a ceny jsou vyšší, tvrdí.

Foto: Facebook: Bryan Caraway

Bryan Caraway nemá v těchto dnech myšlenky na MMA.

Článek

Pětatřicetiletý Američan potřebuje dosáhnout na 12 tisíc dolarů, což je v přepočtu 300 tisíc korun. V neděli byl na třetině této částky.

„Moje matka zemřela a pohřební ústavy jsou brutální, neměl jsem tušení, jak jsou drahé. Moje máma pro mě znamená všechno na světě. Byl to nejsilnější, nejtvrdší člověk, kterého znám. Má srdce ze zlata a u lidí viděla jen to dobré. Jsem úplně zničený, jestli to zvládnu. Udělala tolik pro všechny ostatní, jen chci pro ni tu nejlepší vzpomínku a oslavit její život," napsal na instagram Caraway.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

:go fund me link on my page in Bio: or venmo @bryancaraway My mother passed away and the funeral homes are brutal. I had no idea how expensive they are and how much the gouge hurting people. My momma means the world to me and was the strongest/toughest person I know. She has a heart of gold and only saw the good in people. She was a mom to so many people and would give or do anything to help you. I'm completely devestated and can barely handle this. She did so much for every1 else I just want her to have the best memorial and celebrate her life. I absolutely hate posting this in every way and hate asking for help but if you can donate or share it would mean so so much to me. Thank you everyone I love you all. P.S. Also I'm selling pretty much everything or anything to pay but the funeral home wants and needs the money now. I'm also left in charge of taking care of my disabled dad and handicapped nephew.

Příspěvek sdílený Bryan Caraway (@bryancaraway),Kvě 22, 2020 v 1:48 PDT

Zkušený bojovník naposledy zápasil v červenci 2019, když vyhrál na galavečeru Battlefield FC 2. Předtím od roku 2011 do roku 2018 bojoval v UFC, šestkrát vyhrál a čtyřikrát prohrál.

V současné době pro Carawaye není MMA prioritou. Ve svém prohlášení také napsal, že se musí starat o otce a synovce se zdravotním postižením, zatímco se snaží vypořádat s utrpením, které nyní prožívá po úmrtí své matky.

„Naprosto nenávidím, když zveřejním žádost o pomoc, ale pokud můžete něco darovat nebo toto sdílet, bude to pro mě hodně znamenat. Děkuji všem, všechny vás miluji. P.S. Také prodávám téměř všechno, za co je možné získat peníze," dodal Caraway.

Reklama

Související témata: