Hlavní obsah

Považuji svobodu za sexy, napsala bývalá zápasnice MMA. A tak se svlékla

Když vyhrávala zápasy, takový povyk se kolem ní nestrhl. Gina Caranová před pár dny uveřejnila na sociálních sítích svoji odhalenou fotku a strhla se lavina. Fotografie získala přes čtvrt milionů laiků a na devět tisíc komentářů. Na zápasnici MMA, která ukončila kariéru v roce 2009 tsunami.

Foto: www.gina-carano.org

Gina Carano a umělecké pojetí.

Článek
Fotogalerie

„Považuji svobodu za sexy, Považuji svobodu za tak sexy, že to nedokážu vysvětlit. Probouzíte se každý den a máte pocit, že můžete dělat cokoliv," napsala na sociální sítě.

Osmatřicetiletá Američanka zápasila naposledy v roce 2009, když si připsala první porážku v kariéře. V prvním kole ji na T.K.O. porazila Cristiane Justinová. Předtím dokázala sedmkrát vyhrát, přesto si duel v UFC nikdy nepřipsala.

Caranová v MMA dosáhla na tři výhry v roce 2006, dvě vítězství v roce 2007, to samé o rok později, až v roce 2009 jeden zápas a porážka.

Rodačka z Texasu získala titul šampionky organizace Strikeforce, ale sportu dala sbohem a vrhla se na hereckou kariéru. Po sportovní kariéře se objevila ve filmu Haywire, kde sehrála roli tajné agentky. Před čtyřmi lety ji byla přidělana role ve snímku Deadpool, také si zahrála v seriálu Star Wars: The Mandalorian.

V dětství se věnovala i volejbalu a softballu. Vystudovala Nevadskou Universitu v Las Vegas, kde se věnovala psychologii a její otec byl hráčem amerického fotbalového týmu, hrál za Dallas Cowboys.

Reklama

Související témata: