Hlavní obsah

Pořádně žhavé Vánoce! Kráska to rozjela v bikinách na pláži a fanoušci šílí

New York/Praha

Sníh, dárky a stromeček. Nic pro bojovnici Chelsea Greenovou, ta pro své fanoušky připravila pořádně žhavé sexy Vánoce. Fanoušky potěšila snímkem navozujícím pocit léta a radovánek na pláži. Hvězda WWE pustila do světa obrázek v růžových bikinách, kdy se vyhřívala na slunci. A příznivci se pořádně rozdováděli.

Foto: Sport.cz

Zápasnice Chelsea Greenová a její vánoční fotky rozdováděly fanoušky.

Článek

Greenová, které je devětadvacet let, debutovala ve SmackDownu minulý měsíc, ale hned si při jednom ze střetů zlomila zápěstí. Musela na operaci, ale fanouškům slíbila návrat k zápasení. „Nemohla jsem mít jednoduchý začátek, takhle divoké to mám celý život," napsala na sociální sítě. „Ten konec byl zdrcující, i to, že jsem musela na operaci, vrátím se," slíbila.

A fanoušci, který má skoro 600 000, nadšeně reagovali. Jednak na tvrzení o návratu, nejvíc je ale zaujala odvážná „vánoční" fotka z pláže. „Jste jako královna bikin," povzbudil bojovnici jeden z fanoušků. „Nádherná," doplnil další. „Krásná scéna od moře," lebedil si další.

Na vystoupení Greenové mezi provazy si fanoušci budou muset počkat, ale odvážnou fotografií je bojovnice jistě potěšila už nyní. Na posledním snímku ze sociálních sítí už tvrďačka tak odvážná nebyla a pózuje v roušce u vánočního stromečku.

Reklama