Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na české finále amerického fotbalu

PRAHA

Redakce Sport.cz ve spolupráci se společností E Side Advertising Ltd. vyhlašuje soutěž o deset vstupenek na Maxima Bowl XV., finále České ligy amerického fotbalu. Zápas se uskuteční v pátek 27. června na novém stadiónu fotbalové Slavie Praha v Edenu od 18:00. Vyhrajte na Sport.cz vstupenky na toto finálové utkání!

Článek

Soutěž startuje v úterý 24. června a úkolem čtenářů je správně odpovědět na tři zadané otázky. Odpovědi posílejte do čtvrtka 26. června 2008 do 16:00 hodin na email soutez@sport.cz a nezapomeňte přidat svůj telefon, ať Vás můžeme co nejrychleji kontaktovat o případné výhře. Ještě ve čtvrtek bude vylosována pětice výherců, každý z nich získá dvě vstupenky na finále České ligy amerického fotbalu, ve kterém proti sobě nastoupí týmy Prague Lions a Prague Panthers.

V průběhu slavnostního večera vystoupí cheerleaders a kapela Nuck Chorris Gang. Každý návštěvník zápasu dostane při vstupu do stadionu fanouškovský Pepsi klakson.

1. Kdo se stal loňským vítězem ligy?
a)Prague Panthers
b)Prague Lions
c)Brno Alligators
2. Kolik týmů hraje Českou ligu amerického fotbalu?
a)6
b)8
c)10
3. Jakým nejvyšším bodovým rozdílem skončil letos ligový zápas?
a)46 bodů
b)49 bodů
c)99 bodů

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. Na otázky odpovídejte do čtvrtka 26. června 2008 16:00! Odpovědi odeslané později nebudou do slosování zařazeny.

2. Odpovědi zasílejte na adresu soutez@sport.cz . Odpovídejte ve tvaru 1A, 2B, 3C ap. Nezapomeňte uvést své jméno, příjmení, město a pro rychlé vyrozumění telefon.

3. Soutěžící mohou na otázku odpovídat pouze jednou.

4. Ze správných odpovědí bude ve čtvrtek 26. června 2008 po ukončení soutěže vylosováno pět výherců.

5. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti, ani je vymáhat právní cestou.

6. Účastníkem soutěže se stane každý, kdo akceptuje pravidla soutěže a odpoví na soutěžní otázku. Soutěžící jsou v systému identifikováni e-mailem, ze kterého odesílali odpovědi na otázku.

7. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

8. Výherce vyrozumíme e-mailem, popřípadě telefonicky, pokud uvedou telefonický kontakt. Ceny budou k vyzvednutí v redakci Sport.cz, Slezská 13. Praha 2.

9. Organizátorem soutěže je Borgis, a.s., Slezská 13, Praha 2.

10. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, tj. Borgis, jež může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.sport.cz .

11. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články