Hlavní obsah

Baník stále bez trenéra, Hřebík se ještě nerozmyslel

OSTRAVA

Fotbalisté ostravského Baníku jsou stále bez hlavního trenéra, i když už v pondělí zahájí přípravu na příští sezónu. Podle informací z klubu je stále nejvážnějším kandidátem Jaroslav Hřebík, ačkoli sílí spekulace, že nabídku z Ostravy nakonec nepřijme.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Trenér Jaroslav Hřebík

Článek

"Pan Hřebík je dále nejžhavějším adeptem a naším mužem číslo jedna. Vzal si však ještě čas na rozmyšlenou. Během víkendu se rozhodne a my nejpozději v pondělí pochopitelně oznámíme jméno nového trenéra," oznámil v pátek člen klubového představenstva Dalibor Záruba.

Důvody, které brzdí podpis smlouvy, klub tají. Podle neoficiálních zpráv brání bývalému kouči Sparty v odchodu do Ostravy rodinné důvody, které před rokem zhatily i první nabídku Baníku.

Pokud nepřijde Hřebík, povede tým Vrba

Pokud Hřebík ostravskému vábení nepodlehne ani letos, zdá se nejpravděpodobnější, že by do křesla hlavního trenéra nakonec usedl Pavel Vrba. Ten vedl Baník v závěru uplynulé sezony po odvolání Ericha Cviertny.

Kouč reprezentační dvacítky Vrba však dopředu oznámil, že vrcholem nadcházející sezony je pro něj účast s národním týmem na mistrovství světa této věkové kategorie, a klub by za těchto okolností musel zřejmě přistoupit na kompromis. "To jsou všechno jen spekulace. Počkáme, jak se rozhodne pan Hřebík, a pak se uvidí," dodal Záruba.

Reklama

Související témata: