Hlavní obsah

Kulhavý si vyjel Peking

MADRID
Aktualizováno

Biker Jaroslav Kulhavý si vybojoval účast na olympiádě. Rozhodl o tom výsledek ve včerejším třetím závodě Světového poháru v cross country horských kol v Madridu. Skončil čtrnáctý a díky dvěma lepším výsledkům porazil v boji o jednu letenku do Pekingu krajana Milana Spěšného.

Článek

„Poslední dvě kola už to nebylo ono, ujela mi ta pětice, se kterou jsem jezdil. Škoda, mohlo to být ještě lepší. Olympiáda je samozřejmě super, ještě si to ale pořádně neuvědomuji,“ řekl jezdec stáje Michelin Specialized serveru mtbs.cz.

V olympijském cross country bude Česko reprezentovat spolu s Terezou Huříkovou, která si nominaci vyjela už před týdnem v Offenburgu a včera si už mohla dovolit prohrát s Kateřinou Nash. Spěšný v Madridu skončil na 38. místě. „Můj závodní plán mi dnes nevyšel. Je to velké sportovní zklamání, ale mám před sebou další cíle,“ uvedl v neděli Spěšný.

Výsledky SP v cross country:
Muži: 1. Absalon (Fr.) 2:12:30, 2. Hermida (Šp.) +12, 3. Peraud (Fr.) +52, ... 14. Kulhavý +2:29, 38. Spěšný +6:15, 42. Škarnitzl (vš. ČR) +7:02.
Ženy: 1. Dahleová (Nor.) 1:48:14, 2. Premontová (Kan.) +1, 3. Fulanaová (Šp.) +1:14, ... 10. Nash +3:43, 22. Huříková (obě ČR) +5:50.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články