Hlavní obsah

Na bikové exhibici Auto Hase se představí i Kulhavý a Kaňkovský

Veronika FeltováSport.cz

Nejen česká cyklokrosová špička, ale i dráhoví cyklisté se představí v úterý 15. září na bikové exhibici, kterou pořádá Volvo Auto Hase MTB tým. Na trati plné technických překážek budou o prvenství bojovat Jaroslav Kulhavý, Alois Kaňkovský, Martin Zlámalík a další hvězdy české cyklistiky.

Foto: Archiv Volvo Auto Hase MTB

Manažer Jiří Ženíšek se závodníkem Martinem Zlámalíkem

Článek

"Na našem exhibičním závodu Velká cena Auto Hase se představí hned několik skvělých českých cyklistů. Například Milan Spěšný nebo juniorský mistr Evropy i světa v cross country z roku 2003 Jaroslav Kulhavý, a také mistr Evropy v cyklokrosu do 23 let z roku 2003 Martin Zlámalík. A chybět nebudou ani dráhoví cyklisté Alois Kaňkovský (mistr světa z roku 2007) a Milan Kadlec," pochvaloval si nabitou startovní listinu manažer závodu Jiří Ženíšek.

Na jezdce bude čekat okruh o délce 700 metrů, který pojedou pětadvacetkrát. "Připravili jsme pro ně i technické překážky. Přejezd po lávce přes auta, průjezd servisní dílnou i projetí vodní nádrží. Takže to bude určitě zajímavé," dodal dále Ženíšek. Na exhibici se už těší také Martin Zlámalík, člen Volvo Auto Hase MTB. "Už se na závod moc těším a hlavně na atmosféru. Ta podle mě bude vynikající," prohlásil Zlámalík, který se začíná připravovat na cyklokrosovou sezónu.

"Startovní listina je nabitá skvělými jezdci. Nebude jednoduché zvítězit, ale náš tým určitě udělá vše pro to, abychom doma byli neporazitelní," přeje si Zlámalík. "Hodně bude samozřejmě záležet na postavení trati. A také na tom, jaké bude počasí," dodal sedmadvacetiletý jezdec.

Závod je na programu v úterý 15. září od 18 hodin v areálu Volvo Auto Hase v pražské časti Ořech. Startérem bude desetibojař Roman Šebrle a účast přislíbil i automobilový závodník Karel Loprais. Pro diváky je také připraven bohatý program včetně taneční show a několika módních přehlídek.

Reklama