Hlavní obsah

Cyklista Kreuziger je ženáčem, v Itálii si vzal snoubenku Míšu

Praha

Nejlepší český silniční cyklista Roman Kreuziger se oženil. V Itálii si u jezera Lago di Garda vzal v pátek za manželku snoubenku Míšu.

Foto: Foto: Markéta Navrátilová

Roman Kreuziger si vzal za ženu snoubenku Míšu.

Článek
Fotogalerie

Obřad se konal v městečku Torri del Benaco kousek od místa, kde má Kreuziger italský domov. „Je tam tisíc let starý hrad, takové tradiční místo, kde probíhají svatby. Obřad byl v italštině a překládala to kamarádka od Míši. Pak jsme měli nedaleko hostinu s rodinou a pár kamarády,“ prozradil šestadvacetiletý cyklista stáje Astana, který po sezóně míří do týmu Saxo Bank-Tinkoff Bank za Albertem Contadorem.

V sobotu vyrazil s nejbližšími do vyhlášeného zábavního parku Gardaland, v neděli ráno sedl do auta a s manželkou vyrazili do Monaka. Kreuziger totiž přislíbil účast na kritériu, které je rozlučkovým závodem jeho týmového kolegy z Astany Alexandra Vinokurova, olympijského vítěze z Londýna. „Je to můj poslední závod v sezóně,“ řekl Kreuziger.

Na jejich svatbu dorazilo kromě nejbližších i několik sportovců. Běžec na lyžích Martin Jakš, cyklistův švagr, jeho cyklističtí kamarádi Stanislav Kozubek, Ivan Santaromita, Enrico Gasparotto, a v neposlední řadě tenistka Andrea Hlaváčková, která je společnou kamarádkou novomanželů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články