Hlavní obsah

Armstrong a Sheryl Crowová se zasnoubili, chystají na jaro svatbu

NEW YORK

Vztah Lance Armstronga a Sheryl Crowové nejspíš skončí příští rok před oltářem. Slavný americký cyklista a populární zpěvačka v úterý oznámili, že se během společné dovolené v Sun Valley v Idahu zasnoubili. Kdy bude následovat svatba, pár neprozradil, podle Armstrongova mluvčího Marka Higginse je ale možné, že ji lze čekat už na jaře.

Článek

Třiačtyřicetiletá rockerka a o deset let mladší cyklista se seznámili v roce 2003 na charitativní akci. Od té doby tvoří nerozlučný pár, i když jejich vztah prodělal několik krizí. Letos v květnu se dokonce v médiích objevily zprávy, že se rozcházejí.

Sedminásobný vítěz Tour de France, jenž zvládl boj s rakovinou varlat, po letošním triumfu na slavném závodě ukončil kariéru. Padla tak jedna z příčin, která podle médií stála za jejich partnerskou krizí - nedostatek času na budování vztahu. Sheryl Crowová naopak chystá ještě tento měsíc vydání svého pátého alba, které se bude jmenovat Wildflower.

Armstrong se kvůli Sheryl Crowové rozvedl s manželkou Kristin, s níž má tři děti. Majitelka devíti cen Grammy, která měla v minulosti údajně aférky s rockerem Erikem Claptonem či hercem Owenem Wilsonem, zatím nikdy vdaná nebyla. S Armstrongem by to ale ráda změnila a prý by s ním chtěla mít i děti.

Texaský rodák ale po prodělané chemoterapii a operativním odstranění varlat už další potomky mít nemůže. V úvahu tak připadá jen adopce.

Reklama