Hlavní obsah

Přišel jsem o fanoušky, všichni chtějí číslo Gábiny, kaboní se naoko Koukal

Praha/Baku

Výzva přijata! Biatlonistka Gabriela Soukalová motivovala svého přítele, badmintonistu Petra Koukala, který se bije o úspěch na Evropských hrách v Baku, videovzkazem, v němž pohrozila, že zveřejní své telefonní číslo, pokud český reprezentant nepřiveze z Ázerbájdžánu medaili. „Je to extra motivace, ta představa je šílená," smál se Koukal v reakci na vtípek své milé.

Reakce Petra Koukala na výzvu Gabriely Soukalové.Video: olympic.cz

 
Článek

Gabriela Soukalová motivuje svého přítele Koukala.

"Milý Péťo, protože zrovna v Baku bojuješ o co nejlepší umístění, rozhodla jsem se, že tě veřejně namotivuju. Protože medailí není nikdy dost, tak jsme si řekla, že pokud mi jednu nepřivezeš, tak zveřejním na facebooku své číslo," pohrozila s úsměvem Soukalová ve videu, které umístila na sociální síť.

A Koukal si vzal výzvu k srdci. „Jako pro správného žárlivého partnera je to obrovská motivace," líčil ve videu pořízeném v dějišti Evropských her. „(Gábina) už má takhle telefonů až až a pořád ji, když jsme spolu, někdo otravuje. Takže představa, že vyvěsí své číslo, je pro mě šílená," líčil s úsměvem.

A naoko se zakabonil, že mu vzkaz od přítelkyně uškodil u fanoušků mužského pohlaví. „Je to milé, je to vtipné a fanoušky to baví. Akorát mi přijde, že jsem spoustu fanoušků ztratil, protože hodně chlapů chce, abych prohrál, aby dostali to číslo," uzavřel se smíchem.

Postupuje z prvního místa

Stranou vtipných vzkazů se ale Koukal činil i na kurtu a po středeční třetí výhře v základní skupině si zajistil postup do play off z prvního místa. I když přiznal, že s výkonem v duelu se Švýcarem Mathiasem Bonnym, který vyhrál 2:0 na sety, úplně spokojený nebyl.

„Cílem byl postup z prvního místa a zajištění si co nejlepšího losu do vyřazovací části. S prvními dvěma zápasy jsem byl velmi spokojen, středeční výkon už tak dobrý nebyl. Cítil jsem se trochu zpomalený od začátku do konce. Nefungovaly mi některé údery, ale bylo to i tím, že to byl nejslabší soupeř ve skupině a zároveň tam nebyly žádné nervy. Zápas jsem si chtěl spíše užít. Paradoxně jsem ale lépe hrál zápasy, kde jsem cítil trochu stres," řekl Koukal v Baku ČTK.

Reklama