Hlavní obsah

Mistrovství ČR opět přerušil déšť, vede Brit Chaudhuri

KARLOVY VARY

Mistrovství republiky na rány, má za sebou druhý hrací den. Do dalších bojů se v Astoria Golf Resortu Cihelny probojovalo 70 mužů a 24 žen. Ostatní neprošli cutem a se soutěží se loučí. Jakub Ryba, který zahrál první den výtečných 64, se propadl na průběžné 12 místo. Do vedení se tak dostal Brit Niel Chaudhuri, který zahrál 65 ran a jeho celkové skóre je -8.

Článek

Druhý je další zahraniční golfista Ital Nino Bertasio, ten na vedoucího hráče ztrácí tři rány. Nejlepším z českých hráčů je zatím Viktor Skalle z GK Čechie, který zahrál 68 a celkově má skóre -4.

V ženské části turnaje bylo nejprve dohráno úvodní kolo a poté všech 42 golfistek nastoupilo do kola druhého. To bylo ovšem kvůli špatnému počasí přerušeno na páteční dopoledne. Ve vedení tedy zůstává Němka Sandra Gal.

V průběhu soutěže byla k vidění další skvělá rána. Postaral se o ni Jakub Stanislav z GK Čechie, který dokázal na jamce č.11 dlouhé 131 metrů zahrát jednou ranou přímo do jamky. Jde už o druhý Hole In One v letošním Mistrovství republiky, o ten první se v úvodu postarala Kateřina Růžičková.

Reklama