Hlavní obsah

Liberecká Ypsilonka hostí závěrečné boje Extraligy

Petr BürgerSport.cz

Golfové hřiště Ypsilon u Liberce přivítalo nejlepší golfová družstva mužů a žen České republiky. Do finálové série se po šesti kolech základní části probojovaly čtyři nejlepší týmy v obou kategoriích. V pátek se také rozhořely boje o postup do Extraligy.

Článek

Šampionát byl rozehrán nejprve zápasy o postup do extraligy. Počasí hráčům příliš nepřálo, bylo chladno a foukal studený vítr. Největší šanci mají zatím hráči GC Austerlitz, kteří vedou po úvodních čtyřhrách nad GC Poděbrady 3:0.

V druhém utkání mužů je situace vyrovnanější – GC Mnich vede 2:1 nad GC Konopiště. Naprosto vyrovnaná jsou pak utkání v ženské kategorii. Čechie proti Beřovicím a Líšnice proti Hradci Králové mají svá utkání nerozhodná 1:1. O postupujících se rozhodne během soboty.

V sobotu pak také začínají semifinálové zápasy play-off Extraligy. Od 8 hodin proti sobě nastoupí nejprve ženské týmy. První dvojici tvoří GC Erpet a GC Karlovy Vary, druhou pak PGCM Ostrava s RGC Mariánské Lázně. V devět hodin pak začnou svou soutěž muži. GK Plzeň-Dýšina hraje proti RGC Mariánské Lázně, velmi sledovaný bude souboj pražských týmů GK Čechie a GC Erpet Praha.

Reklama

Související témata: