Hlavní obsah

Růžičková a Matuš jsou nejlepšími amatérskými golfisty ČR

PRAHA

Nejlepšími českými amatérskými golfisty jsou Kateřina Růžičková a Stanislav Matuš. Oba mladí sportovci se podobného ocenění dočkali poprvé v kariéře. Trofeje převzali na pátečním 12. ročníku slavnostního večera českého golfu v pražském kině Blaník.

Článek

Plný sál, spokojení hráči i dobrý moderátor - tak by se ve stručnosti dalo charakterizovat 12. pokračování večera českého golfu. Moderátor večera Ondřej Hejma budil na pozvánkách trochu rozpaků - ale nutno říci, že se tohoto úkolu zhostil s grácií. Vtipně komentoval jednotlivé oceněné a i přes drobná "zaškobrtnutí" byl "žlutý pes" velmi dobrý.

Večer samotný byl dobře poskládán dramaturgicky. Před jednotlivými kategoriemi se objevily vždy krátké ukázky na velkém plátně. Večer tím byl příjemně osvěžen. Celá akce trvala přibližně hodinu a čtvrt a na její závěr se promítal i krátký film z natáčení golfových turnajů.

Do síně slávy byli uvedeni dva noví členové: Václav Janoušek a Milan Moučka.

Hráč a Hráčka roku 2007
Kateřina Růžičková a Stanislav Matuš
Trenér roku (cena časopisu Golf Digest)
Petr Niedermirtl
Muži
1. místo - Korda Jiří (Park Golf Club TJ Mittal Ostrava) 2. místo - Tintěra Lukáš (Golf Club Karlovy Vary) 3. místo - Zedníček Jan (Golf Klub Plzeň-Dýšina)
Nejlepší hráči Czech Golf Amateur Tour 2007
Ženy 1. místo - Jantová Sandra (Zámecký Golf Club Kravaře) 2. místo - Váňová Šideri (Golf Club Karlovy Vary) 3. místo - Vlčková Karolína (Golfový Klub Líšnice)
MID AMATÉR roku 2007
Ženy
Dorníková Martina (Golf Club Erpet Praha)
Muži
Ordnung Mikuláš (Golf Club Karlštejn)
Senior roku 2007
Ženy
Peterková Vlasta (Golf Club Karlovy Vary)
Muži
Hoffman Petr (Golf Club Karlovy Vary)
Cena Prezidenta ČGF - Kadet roku (do 16 let)
Korda Jiří (Park Golf Club TJ Mittal Ostrava)

Reklama