Hlavní obsah

Anketu o nejlepší golfové hřiště vyhrál znovu liberecký Ypsilon

PRAHA

Primát nejlepšího golfového hřiště v České republice znovu drží liberecký Ypsilon, který tak v anketě golfových příznivců obhájil své loňské prvenství. Informaci o vítězství areálu v podhůří Jizerských hor, na kterém se letos v závěru srpna uskuteční špičkový profesionální turnaj v rámci série Challenge Tour, přineslo dubnové vydání specializovaného magazínu Golf Digest C&S, pořadatele ankety.

Foto: EXPLORELACROSSE

Golfové hřiště - ilustrační fotografie

Článek

Osmnáctijamkový Golf Resort Ypsilon, který byl uveden do provozu teprve před dvěma lety, tak zůstává s velkou převahou nejoblíbenějším českým areálem. To potvrdil i vítězstvím v kategorii o nejobtížnější hřiště.

V anketě mohli golfisté, jejichž registrovaný počet se přiblížil v Česku už ke 40 tisícům, hlasovat také o nejobtížnější jamku. Zde loňské prvenství obhájila ostrovní jamka na hřišti v areálu Golf Park Plzeň-Dýšina.

Anketa hledala vítěze také v dalších kategoriích. Nejlepší služby lze podle hlasujících najít na Konopišti, v poměru cena/výkon je nejoblíbenějším hřištěm Nová Amerika u Jaroměře. Kompletní výsledky ankety zveřejní Golf Digest C&S v čísle, které vyjde 3. dubna.

Reklama