Hlavní obsah

Premiéra ve Staré Boleslavi

První ročník Poháru mistrů golfových klubů v jamkové hře se odehraje koncem června ve Staré Boleslavi. Turnaj se uskuteční 27. – 29. června 2008 na hřišti Stará Boleslav a je určen výlučně pro mistry klubů v jamkové hře za rok 2007 v kategoriích muži a ženy. Start náhradníků není možný.

Článek

„Akce je a pro maximální počet čtyřiašedesáti hráčů v každé kategorii a v případě nižšího počtu přihlášek, což patrně nastane v počátečních ročnících, bude hrací rozpis přiměřeně zkrácen,“ říká prezident Golf Clubu Stará Boleslav Vladimír Bouček.

Uzávěrka přihlášek je 18. června, pro nasazení do match play budou hráči seřazeni podle handicapu v den uzávěrky. Každé turnajové kolo bude hráno na 9 jamek a dále do rozhodnutí.

Pořadateli turnaje jsou společnost Tapas Borek a Golf Club Stará Boleslav, záštitu převzal prezident České golfové federace Milan Veselý. Cenou pro vítěze je skleněná plastika od skláře a golfisty Jana Schovánka. Pořadatelé zajistí pro účastníky hřiště (fee hráči neplatí) a stravování v den turnajové hry.

Reklama

Související témata:
Stará Boleslav