Hlavní obsah

Nahé foto? Golfová kráska se na tréninku rozjela, do hry zapojila i vyvinutý hrudník

New York/Praha

Sexy trénink, který potěší všechny mužské fanoušky? Přesně takovým se pochlubila na sociálních sítích bývalá profesionální golfistka Paige Spirinacová. Fanouškům předvedla na svém instagramu řadu triků a do hry tahle sedmadvacetiletá kráska zapojila i svůj vyvinutý hrudník. „Neexistuje správný nebo špatný způsob, jak sevřít putter," směje se ve videu, když golfovou hůl sevře svým poprsím. Nedávno sice naříkala, jak se její život proměnil v peklo, když její bývalý přítel pustil do světa její nahé fotky, na dalším videu však po nějakém smutku není ani památky...

Foto: Sport.cz

Americká golfistka Paige Spirinacová ukázala fanouškům hodně žhavý trénink.

Článek

Spirinacová to s holí prostě pořád umí a nebojí se pochlubit golfovým uměním na sociálních sítích, i když je v izolaci a nemůže se věnovat svému oblíbenému sportu kvůli pandemii koronaviru venku. Jak je vidět, finálním úderům se lze věnovat pečlivě i v domácím prostředí.

A míček golfistku, která na profesionálním turnaji nehrála od roku 2016 v Dubaji, poslouchá náramně, do hry pak zapojila i svého pejska. Poslední video ze zmíněného tréninku vidělo skoro milion fanoušků. „Tady jsou některé z mých oblíbených zahrání puttů. Dejte mi vědět, jestli mi něco chybí," vyzvala fanoušky.

„Tohle nám přesně v těchto dnech chybělo," reagoval okamžitě jeden z nich. „Neuvěřitelné držení. Lol," dodal další, zjevně spokojený milovník krásy golfu. Fanoušci její příspěvky na instagramu hltají, má tam 2,3 milionu sledovatelů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články