Hlavní obsah

President Masters startuje

Vyjma hráčů startujících na zahraničních akcích, či v zahraničí studujících, se při President Masters presented by Miele ve Slavkově sejde celá amatérská špička.

Článek

Na akci ze série Czech Golf Amateur Tour schází Marek Nový, Stanislav Matuš a Lukáš Tintěra, kteří bojují na European Tour School Stage a David Procházka, jež se zúčastnil turnaje Duke of York Young Champions Trophy.

První flight vyráží na náročné hřiště Golf Clubu Austerlitz v 9.10 hodin. První ženy startují již v 8 hodin. Obhájci titulů Martin Příhoda a Kateřina Růžičková (studuje v USA) nestartují. Turnaj pořádá agentura Meredith ve spolupráci s ČGF.

Turnaj má relativně bohatou historii, první President Masters se uskutečnil v roce 1999 v rakouském Waldviertelu a vyhráli zde Tomáš Vymazal a Marta Balková. O rok později v Haugschlagu (hrálo se zde až do roku 2004) zvítězili Mikuláš Ordnung a Zuzana Potužníková, v roce 2001 to byli Petr Nič a Lucie Šarochová, další rok Roman Svoboda a Edita Nechanická.

V roce 2003 slavili Svoboda a Balková, o rok později zkompletoval hattrick Svoboda a vyhrála Zuzana Mašínová. V roce 2005 v Čeladné zvítězili Marek Nový a opět Mašínová, o rok později ve Slavkově znovu Nový a Marie Šebestová a v loňském roce si titul z Konopiště odvezli Martin Příhoda a Kateřina Růžičková.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články